Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Poprawa komunikacji na Ochocie
Moderator: Wiliam
- R-9 Chełmska
Oczom nie wierzę. Dostałem odpowiedź z ZTM-u. Czekałem na nią 2 miesiące bez paru dni.
Hm.. właściwie to ja się nic szczególnego z odpowiedzi nie dowiedziałem.
Jeśli chodzi o 521 to właściwie nic szczególnego się nie dowiedziałem. Spada zainteresowanie linią i zamiast zastanowić się dlaczego tak się dzieję i wyeliminować przyczyny to idzie się na łatwiznę tnąc linię.
Co do sprawy TŁ... tak to jest jak przychodzą listy po dwóch miesiącach. Skrytykowałem ZTM wtedy, a gdybym to ja teraz pisał ten list to bym się zapytał dlaczego jestem obdarzony tak częstymi liniami.
No i jeszcze co do wszystkich autorów projektów dot. końcówki 154.. nic nie będzie zmieniane, gdyż ta linia dowozi pasażerów z Okęcia do urzędów na 1 Sierpnia. To samo się tyczy 208, tu będzie możliwe zmienianie czegoś dopiero po przebudowie skrzyżowań przy Alejach i Grójeckiej.
Więc jeśli chodzi o 17 stycznia... myślę, że pod nóż pójdzie jednak 182 a 154 najlepsze by było do wzmocnienia, chociaż w DP co 12 w szczycie. Ta linia nie narzeka na brak pasażerów, wręcz przeciwnie. Jest często opóźniona, ale gdyby jeździła częściej nie byłoby to tak widoczne.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A nie napisałem?reserved pisze:Spada zainteresowanie linią i zamiast zastanowić się dlaczego tak się dzieję
Czy ty się czasem zastanawiasz, jak masz na imię? Pewnie raczej nie, bo wiesz. To i my pewne rzeczy wiemy
To nie wiesz, że zmiany ocenia się po najmarniej trzech tygodniach, a i to mało?reserved pisze:Co do sprawy TŁ... tak to jest jak przychodzą listy po dwóch miesiącach. Skrytykowałem ZTM wtedy, a gdybym to ja teraz pisał ten list to bym się zapytał dlaczego jestem obdarzony tak częstymi liniami.![]()
Wystarczyło forum poczytaćreserved pisze:No i jeszcze co do wszystkich autorów projektów dot. końcówki 154.. nic nie będzie zmieniane, gdyż ta linia dowozi pasażerów z Okęcia do urzędów na 1 Sierpnia. To samo się tyczy 208, tu będzie możliwe zmienianie czegoś dopiero po przebudowie skrzyżowań przy Alejach i Grójeckiej.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Tak, tylko że po tych 3-4 tygodniach nastąpiła zmiana, która zmieniła moją decyzję. Skąd mam wiedzieć wysyłając teraz pismo do ZTM-u czy ZTM może nie poprawi moich dojazdów w listopadzie czy grudniu? Nie jestem w stanie przewidzieć.Bastian pisze:To nie wiesz, że zmiany ocenia się po najmarniej trzech tygodniach, a i to mało?![]()
No tego akurat się domyślałem. Dlatego ogólnie podsumowuję odpowiedź tak, że właściwie nic nowego się nie dowiedziałem a przeczytałem to co wmawiacie mi na forum non stop.Bastian pisze:Wystarczyło forum poczytać
- Bastian
- Sułtan Maroka
A oczekujesz, że wielokrotnie pytając, będziesz za każdym razem uzyskiwał inną odpowiedź?reserved pisze:Dlatego ogólnie podsumowuję odpowiedź tak, że właściwie nic nowego się nie dowiedziałem a przeczytałem to co wmawiacie mi na forum non stop.
Przynajmniej teraz wiesz, że pod różnymi rzeczami głoszonymi przez nas na forum są w stanie podpisać się także nasi szefowie (a czytają aż za dokładnie
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Nie. Ale skoro są osoby, którym pasuje linia 521 powinno się dać jakąś alternatywę, a nie... kasujemy bo tak, a wy macie się dostosować.Bastian pisze:A oczekujesz, że wielokrotnie pytając, będziesz za każdym razem uzyskiwał inną odpowiedź?
Nie mów nic o tramwaju... wracam z centrum tramwajem średnio co 3 dzień i są to najbardziej męczące podróże przez miasto.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Toż tam słowa nie było o kasacjireserved pisze:Ale skoro są osoby, którym pasuje linia 521 powinno się dać jakąś alternatywę, a nie... kasujemy bo tak, a wy macie się dostosować.