A gdyby tak zlikwidować linie czerwone?
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- ZielonyJamnik
Poczekaj, jak ludzie skumają, że jest dostępny to zaczną korzystać. Przecież wywieszek tradycyjnie nie dają już...
Mkną po koleinach zielone jamniki...
Wynalazek jest na żądanie, to po co się zatrzymywał niby ?
ŁK
Padł tu pomysł utworzenia 389. Też kiedyś o tym myślałem, ale zastanawiałem się, czy dałoby się jakoś zgrać kursy, żeby jeździły naprzemiennie. Jak wygląda punktualność na tych liniach?
-
-
- Kontakt:
Zasadniczo pokusiłbym się nawet o 289, choć bez osłabienia 189 w weekend raczej by się nie obeszło.
Na Wynalazku się nie zatrzymał, nic nie pisałem, żeby się tam zatrzymywał.
189 jechało za moim 401. Kurs około 7 ze Skoroszewskiej.
Pozdrawiam
No to jak się nie zatrzymał, to jak ktoś miał wysiąść. Idea przystanków NŻ trochę taka jest.
A czasu dodali na te nowe przystanki? Bo jakoś wątpię
ŁK
Czepiasz się słów i tyle...
Dzisiaj dobre 10 osób wysiadło na Wynalazku, a i kilka wsiadło.
Wczoraj też kilka osób po południu skorzystało z Orzechowej Ursus.
Dzisiaj dobre 10 osób wysiadło na Wynalazku, a i kilka wsiadło.
Wczoraj też kilka osób po południu skorzystało z Orzechowej Ursus.
Pozdrawiam
Polfa wnioskowała, bo podobno tabuny pracowników dojeżdżają tam 509. Dostali czego chcieli.
...oraz daje problem w postaci zbytniego napełnienia/przepełnienia tramwajów na Światowida.
Siedemsetki powinny dawać możliwość przesiadki na tramwaj, ale ciekawe gdzie ci nowi pasażerowie się pomieszczą...
No jak wsiądą na Winnicy to przecież się zmieszczą?
Oni tak.
(dlatego napisałem "na Światowida", a nie "na Winnicy", czy "na Nowodworach")
(dlatego napisałem "na Światowida", a nie "na Winnicy", czy "na Nowodworach")
Od poniedziałku, 10 lipca, 414 zatrzyma się warunkowo na Parafialnej. Jest to związane z zawieszeniem PKP WOLA (Wolska i Kasprzaka) na dwa miesiące. Obawiam się, że od września na 414 zostanie dodany kolejny przystanek.
Nigdzie nie jest napisane o PKP Wola (Wolska) w dodatku nic nie napisali jak pojadą 136, 186 oraz 523.
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Chyba nie jest tajemnicą to, że jadąc górą 414 będzie musiało pominąć przystanki PKP Wola (Wolska).Flash8222 pisze:Nigdzie nie jest napisane o PKP Wola (Wolska) w dodatku nic nie napisali jak pojadą 136, 186 oraz 523.