Chyba tak. Wyprotestowali się i od paru tygodni cisza.
Tramwaj do Wilanowa - układ po otwarciu
Moderator: Wiliam
Wrócą prawdziwi Warszawiacy że świąt na wsiach to i protesty wrócą.
ŁK
https://www.facebook.com/MSMEnergetyka/ ... &ref=notif
Spółdzielnia dzielnie walczy o 131 i 519. Jest petycja, posłowie.
Spółdzielnia dzielnie walczy o 131 i 519. Jest petycja, posłowie.
Była jakaś zetka dziś po południu? Jeśli tak, to na jakiej trasie?
A 131 w takim przypadku, jeśli ma kursy do Sadyby, powinno z automatu mieć wydłużaną trasę do Miasteczka.
A 131 w takim przypadku, jeśli ma kursy do Sadyby, powinno z automatu mieć wydłużaną trasę do Miasteczka.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Rozumiem że tramy nie działały?
Jak znam ZTM to jeśli była zetka, to 131 było jednym z dawców.
Jak znam ZTM to jeśli była zetka, to 131 było jednym z dawców.

Dziś w Stołku o tramwaju na Rakowieckiej. W skrócie: Rakowiecką pojedzie 10 i prawdopodobnie 19 ze Stegien przez Centralny do pętli Piaski. Pasażerowie się skarżą, że na Gagarina tramwaj jest za rzadko (zwłaszcza poza szczytem), a na Sobieskiego za często. Dodatkowo tramwaj jedzie zbyt wolno do Centrum, bo nie ma priorytetów. Stąd "lepiej jakby wróciło 131".
19 to na Nowe Bemowo. Redaktor Osowski powinien lepiej weryfikować źródła 

Czytając wiele artykułów tego redaktora często pojawiają się w nich nieścisłości lub błędne informacje. Nawet podnosiłem ten wątek kilka tygodni temu tu na forum. Także jestem przekonany ze to kolejny babol tego pana.

Tramwaj na Stegny prawdopodobnie od lipca.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jak twierdziłem, że 10 bez sensu, tak będę twierdzić nadal.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Przypomnij, proszę, argumenty przeciw.
Czyli będą zawsze razem jechać 10 z 33 i 11 z 19, no chyba, że Rakowiecka będzie stadami. Brawo. A wystarczyło 11 dać na Sobieskiego przez Rakowiecką.
Co oznaczałoby konieczność pozostawienia 131 na trasie przez Gagarina.patryk148 pisze:(...)A wystarczyło 11 dać na Sobieskiego przez Rakowiecką.
Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
no 19 przez Nowowiejską i Centralny.