Autobusy testowane w Warszawie
Dla mnie z punktu widzenia pasażera ikebabami jeździ się wygodnie.
-
Stary Pingwin
Dwuletnie testy Volvo Hybrid 7900 na Ostrobramskiej.
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Wreszcie Autosan
Ciekawe czy uda im się przygotować konkretną ofertę na przetarg na nowe autobusy CNG dla MZA.
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Raczej nie, bo MZA zamierza kupić przegubowce, a Autosan Sancity 18 CNG w ofercie nie ma.zxcvbnm pisze:Wreszcie AutosanCiekawe czy uda im się przygotować konkretną ofertę na przetarg na nowe autobusy CNG dla MZA.
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
Niestety wóz nie powinien wyjechać w trasę, bo nie ma ani jednego kasownika ZTM. Sam Autosan bardzo przyjemny, bardzo wydajne ogrzewanie, nic jeszcze nie trzeszczy, silnik cicho pracuje, wóz całkiem dynamiczny, nawet co jakiś czas wyświetla pasażerom z jaką prędkością aktualnie jedzie (i mniej ważną informację: który dzień w roku mamy i ile zostało do końca). Zobaczymy czy w najbliższym przetargu w KMŁ swych sił spróbuje Autosan. 
Wóz na testach do 16.02.2017 roku. KMŁ w tym roku planuje zakup 4 sztuki 12m. 2 sztuki za stare Jelcze i 2 sztuki za M181.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
WGKM podaje, że do 14 lutego?beni pisze:Wóz na testach do 16.02.2017 roku.
Do 14.02 na liniach, na stanie KMŁ może zostać do 16.02.ashir pisze:WGKM podaje, że do 14 lutego?beni pisze:Wóz na testach do 16.02.2017 roku.
-
Michalk001
Wczoraj na Pl. Zawiszy widziałem Sancity 10LF, podobnie jak 12LF całe białe. Na wyświetlaczach napis AUTOSAN, a za oknami decha z napisem Pl. Narutowicza. Czyżby Grodzio testował Autosana? Niestety nie zdążyłem cyknąć fotki, gdyż po chwili odjechał w stronę Centrum. Ale wóz fajny cichutki - porównywalny z wozami Arrivy.
Jeździł na Kupiecbusie na MarywilskąMichalk001 pisze:Wczoraj na Pl. Zawiszy widziałem Sancity 10LF, podobnie jak 12LF całe białe. Na wyświetlaczach napis AUTOSAN, a za oknami decha z napisem Pl. Narutowicza. Czyżby Grodzio testował Autosana? Niestety nie zdążyłem cyknąć fotki, gdyż po chwili odjechał w stronę Centrum. Ale wóz fajny cichutki - porównywalny z wozami Arrivy.
185 - najlepsza linia w mieście!
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Sancity 12 znalazło się na testach tym razem w... Minibusie Karczew. Wcześniej jeździło na południu Polski.
Zdjęcie: http://omni-bus.eu/omnigaleria/displayi ... play_media
Zdjęcie: http://omni-bus.eu/omnigaleria/displayi ... play_media