Zdubluje 189 w DS. Zresztą, czy takie dzikie tłumy walą w weekend na mediolan, że jest potrzebna kolejna linia na Hynka i Łopuszańskiej?ness pisze:Mocniejszy najlepiej calotygodniowy na wilanow/stegny/sadybe.
Komunikacja w Miasteczku Wilanów
Moderator: Wiliam
Po skróceniu 501 do Dw. Centralnego i zawieszeniu 506, dobrze by było gdyby 422Bastian pisze:Ale 501 jest chyba przewidziane do skrócenia...?
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
----------
Chociażby po to by mieli mieszkańcy Miasteczka Wilanów całotygodniowy wóz, a dodatkowo można by 522 wydłużyć do Starego Bemowa z przystankami od Górczewskiej do Starego Bemowa na żądanie.
"Livin' On A Prayer"
----------
----------
----------
----------
Wiem o 217, wg mnie przerobienie 422 na 522 po zmianach zwiazanych z budową II lini metra na okres jej budowy w Centrum powinno uzupełniać oferte przewozą w weekend na całym odcinku. Co 20 tak jak było wcześniej i skierować ją za wycofane na ten czas 105 na Stare Bemowo. Dwie niby linie są z Górczewskiej, ale Lazurowa od Człuchowskiej będzie całkowicie pozbawiona tej relacji, mając teraz 105, a wcześniej dodatkowo 149. Miasteczko Wilanów będzie miało wtedy dwie całotygodniowe linie.person pisze:Mają. Ma numer 217.Bon Jovi pisze:by mieli mieszkańcy Miasteczka Wilanów całotygodniowy wóz
"Livin' On A Prayer"
----------
----------
----------
----------
Jeżeli dojazd od Dworca Południowego do Al. Rzeczypospolitej w dniu roboczym ze względu na światła na skrzyżowaniu z Doliną Służewiecką trwa ponad 30 minut, a dojazd od Metra Politechnika linią 422 trwa 20 minut, to jest oczywiste, że linia zapewniająca szybszy dojazd będzie lepiej pracować.
Poza tym zauważyłem, że dużo ludzi wysiada z 710/724/139 w Wilanowie, żeby się przesiąść na linie jadące Sobieskiego, zamiast kwitnąć 15 minut w autobusie próbującym się przebić do Dw. Południowego.
Poza tym zauważyłem, że dużo ludzi wysiada z 710/724/139 w Wilanowie, żeby się przesiąść na linie jadące Sobieskiego, zamiast kwitnąć 15 minut w autobusie próbującym się przebić do Dw. Południowego.
217 krótsze już nie bardzo może, a z pozostałych linii jedna (422) właśnie jedzie do Miasteczka.yavorius pisze:Na Wilanów czy do Branickiego? Bo kolejny autobus na Wilanów to naprawdę przesada. Stojąc na przystanku SOBIESKIEGO 03 i czekając na 217/422 (które to oba do punktualnych w szczycie B nie należą), patrzę na całą masę E-2, 116, 117, 130 i tak sobie myślę, że jedno z nich mogłoby wjechać do Miasteczka Wilanów...
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Nie wiem gdzie to napisać ale mam pytanie:
Czy będą jakieś zmiany ze 117 w końcu?
Podobno linia miała byc podzielnona na linie Gocław-Centrum-Gocław i Wilanów-Rzymowskiego-Wilanów. Czy cos w tej sprawie się dzieje lub bedzie działo?
Tak czy w związku z tym to 105 można posłać na Gocław za 117 na odcinku Centrum-Gocław-Centrum a 317 zamienią w 117 z Al.Krakowskiej do Wilanowa?
Czy będą jakieś zmiany ze 117 w końcu?
Podobno linia miała byc podzielnona na linie Gocław-Centrum-Gocław i Wilanów-Rzymowskiego-Wilanów. Czy cos w tej sprawie się dzieje lub bedzie działo?
Tak czy w związku z tym to 105 można posłać na Gocław za 117 na odcinku Centrum-Gocław-Centrum a 317 zamienią w 117 z Al.Krakowskiej do Wilanowa?
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
Bo 117 tam potrzebuje zastepstwa, a no nie wiem co jest planowane/pomyslane o podziale 117 na Płn i Płd. Takie 105 dałoby sie zrobić. Może przeżyje w takiej formie po zbudowaniu Centralnego Odcinka II Linii Metra.
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw