To tylko czekać na pomysł zlikwidowania przystanków dla linii legionowskich... No bo po co samej Jabłonnie komunikacja lepsza niż w Legionowie? Oni na prawdę nie produkują takich potoków...R-11 Kleszczowa pisze:Chyba, że to 144 zawita na obwodnicęhafilip84 pisze: I to by było cholernie niefajne... Ktoś pewnie szybko by wpadł na pomysł rzucenia 723/731/801 na obwodnicę... Tylko co wtedy z ludźmi którzy z Legionowa chcą dojechać do Jabłonny? Co drugi wieczór około 22 stoję na przystanku w Jabłonnie w kierunku Legionowa i razem ze mną prawie zawsze kilka osób... Wrzucanie wtedy jakiejkolwiek linii tylko do Jabłonny kosztem połączenia Legionowo - Jabłonna będzie bardzo krzywdzące...
Komunikacja podmiejska
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jeżeli nie produkują takich potoków to dla podmiejskich można zostawić sam Pałac jako swoisty lokalny węzeł przesiadkowy, a pozostałe przystanki niech obsługuje 144. Notabene ciekawe gdzie tą pętlę ulokowali
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Dzisiejsza "Polska" twierdzi, że nowe linie podmiejskie pojawią się na ulicach w nowym roku. Pojadą do Nadarzyna i Józefosławia. Nowy autobus zagości także na ulicy Leśnej (Jabłonna). Póki co potrzebne są przebudowy ulic w rejonie Nadarzyna i Piaseczna. W drugim przypadku są dwie opcje: linia z Józefosławia do Wilanowskiej albo do PKP Jeziorki Notabene z artykułu można wywnioskować, że autobus przegubowy jest szybszy niż krótki
Polska pisze:...autobusy przegubowe. Dzięki nim (...) szybciej dojechać do Warszawy.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Co to w ogóle jest ta cała "Polska"? (o gazetę pytam )
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nowy dziennik Notabene mnie się nie podoba. Kupiłem pierwszy numer i więcej pewnie nie kupię. Chyba, że upadną to ostatnie też kupięinż. Glonojad pisze:Co to w ogóle jest ta cała "Polska"? (o gazetę pytam )
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Mógłbyś to przeskanowac lub wrzucic w jakiś inny sposóbR-11 Kleszczowa pisze:Dzisiejsza "Polska" twierdzi, że nowe linie podmiejskie pojawią się na ulicach w nowym roku. Pojadą do Nadarzyna i Józefosławia. Nowy autobus zagości także na ulicy Leśnej (Jabłonna). Póki co potrzebne są przebudowy ulic w rejonie Nadarzyna i Piaseczna. W drugim przypadku są dwie opcje: linia z Józefosławia do Wilanowskiej albo do PKP Jeziorki Notabene z artykułu można wywnioskować, że autobus przegubowy jest szybszy niż krótki
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Przepiszę wieczorkiem Chyba, że do tego czasu Siecool zeskanujeJaneczek pisze:Mógłbyś to przeskanowac lub wrzucic w jakiś inny sposóbR-11 Kleszczowa pisze:Dzisiejsza "Polska" twierdzi, że nowe linie podmiejskie pojawią się na ulicach w nowym roku. Pojadą do Nadarzyna i Józefosławia. Nowy autobus zagości także na ulicy Leśnej (Jabłonna). Póki co potrzebne są przebudowy ulic w rejonie Nadarzyna i Piaseczna. W drugim przypadku są dwie opcje: linia z Józefosławia do Wilanowskiej albo do PKP Jeziorki Notabene z artykułu można wywnioskować, że autobus przegubowy jest szybszy niż krótki
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
-