MisiekK pisze:Polansuję się - a co!
http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1583739,0, ... omosc.html
TVN Warszawa
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Realizator był chyba 'wczorajszy' - kilka razy tłumaczyłem pisownię nazwiska....MZ pisze:Chociaż mogliby nazwisko poprawnie napisać.
Może kiedyśreserved pisze:Że co? MisiekK to burmistrz Białołęki?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Skąd jechali
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Znając życie to pewnie z Wyscigów...R-11 Kleszczowa pisze:Skąd jechali
[ Dodano: Nie 01 Lut, 2009 18:33 ]
Dziś także pokazywali przerywnik o Pl. Trzech Krzyży.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
- kulikowski
Bodajże w poniedziałek w popołudniowej pogodzie, jakoś koło 16-17, oczywiście w TVN Warszawa, zapowiedziano, że pokażą zaraz ''piękne widoki Warszawy''. Pokazali. Jeden. Szatandarowy widok na Most Śląsko-Dąbrowski z Katedry Praskiej i komentarz, który mnie zamurował: ''Widok na Most Śląsko-Dąbrowski z kościoła Św. Anny''
Znajomość Warszawy dla prezentera: -. Przecież jeśliby się zorientował, to by powiedział poprawnie, a nie jak z góry narzucono. Chociaż pomyłki się zdarzają...
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
W ulicach owszem, ale to była pogoda i widok był na Most Kierbedzia i Zamek Królewski. Możliwe, że mieli pokazac co innego, co innego mu napisali i tyle. Ale mam wrażenie, że TVN Warszawa często jest ''tworzone'' pod przyjezdnych Warszawiaków.reserved pisze:A to na pewno było z Kościoła św. Floriana?
Bo pamiętam, że oni lubią pokazywać właśnie z Kościoła św. Anny.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney