Nie byłoby, przecież to zupełnie inny podział brygad.KwZ pisze:Byłoby logiczne, gdyby po prostu wprowadzili jutrzejszy, już opracowany, scenariusz.
ZamkniÄcie metra w rejonie stacji ĹwiÄtokrzyska: wiosna 2012
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Rzeczywiście im się udałoashir pisze:Niskopodłogowce pięknie zostały ułożone.
Stawiam na zawieszenie 25. Dlatego pytałem, czy to ma coś wspólnego z dzisiejszymi objazdami (o których myślałem, że coś się przesunęło i to już jest właściwe zamknięcie, przepraszam), ale Bastian dementował.MichalJ pisze:Ze 45 brygad tramwajowych chyba, skąd one? 14 to z 10 brygad, jedynka z tuzin, 23 to nawet 10 nie będzie, razem coś koło 30, jeszcze mi brakuje...
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
25 będzie jeździło bez zmian. A ja mam pytanie odnośnie porannego wydłużenia tras do Centrum 226, 460 i linii podmiejskich, bo myślałem że te kursy będą zaznaczone w rozkładzie jazdy czy jeśli będzie 6:29 to kończy na Pl. Bankowym, a ten o 6:30 jedzie już do Centrum?KwZ pisze:Stawiam na zawieszenie 25. Dlatego pytałem, czy to ma coś wspólnego z dzisiejszymi objazdami (o których myślałem, że coś się przesunęło i to już jest właściwe zamknięcie, przepraszam), ale Bastian dementował.
ZTM na facebooku reklamuje 226, 460 i 7xx wydłużone w porannym szczycie do Centrum, a nie Politechniki (czyli tak jak postulowałem
).
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
- MeWa
- Cukiereczek
A kto pisał o Politechnice?KwZ pisze:ZTM na facebooku reklamuje 226, 460 i 7xx wydłużone w porannym szczycie do Centrum, a nie Politechniki (czyli tak jak postulowałem).
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Kilka brygad było niewykorzystanych w ramach planu, kilka TW dorzuciło ponad plan.KwZ pisze:Stawiam na zawieszenie 25. Dlatego pytałem, czy to ma coś wspólnego z dzisiejszymi objazdami (o których myślałem, że coś się przesunęło i to już jest właściwe zamknięcie, przepraszam), ale Bastian dementował.MichalJ pisze:Ze 45 brygad tramwajowych chyba, skąd one? 14 to z 10 brygad, jedynka z tuzin, 23 to nawet 10 nie będzie, razem coś koło 30, jeszcze mi brakuje...
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dzisiaj po południu jeździły do Politechniki z powodu zamknięcia stacji Centrum. Pisał: ZTM.MeWa pisze:A kto pisał o Politechnice?KwZ pisze:ZTM na facebooku reklamuje 226, 460 i 7xx wydłużone w porannym szczycie do Centrum, a nie Politechniki (czyli tak jak postulowałem).
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- MeWa
- Cukiereczek
To wiem, ale po pierwsze utrudnienia skończyły się o 15, a po drugie co to ma wspólnego z tym tematem?Bastian pisze:Dzisiaj po południu jeździły do Politechniki z powodu zamknięcia stacji Centrum. Pisał: ZTM.MeWa pisze:A kto pisał o Politechnice?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"