128N PESA Jazz Duo (Ten długi, z dwiema wielkimi głowami)
Dwa tygodnie? Tak po 200-300 dziennie wychodza raczej trzy. Ciekawe jak bedzie w praktyce?
Brawo, nareszcie. I tak powinno być w warunkach każdego przetargu.pawcio pisze:Z tego, co pamiętam z warunków przetargu, to do odbioru każdej sztuki potrzebne jest, aby wagon taki przejechał coś koło 5000 km bez awarii w ruchu z pasażerami.
Doszliśmy w Polsce do stanu, że rozkład jazdy pociągów to jest coś,
co w istocie działania przypomina kalejdoskop, obracający się nie rzadziej niż cztery razy do roku,
w tym raz, w grudniu, z solidnym potrząśnięciem....
co w istocie działania przypomina kalejdoskop, obracający się nie rzadziej niż cztery razy do roku,
w tym raz, w grudniu, z solidnym potrząśnięciem....
-
Stary Pingwin
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Na FB krąży zdjęcie z targów Innotrans, czarna warga Jazza została zamalowana na żółto (nie wiem czy to ten sam, czy następny egzemplarz). Ogólnie prezentuje się lepiej.
No nieźle, jeszcze tylko zlikwidować te paski po boku + przemalować szare elementy, i może się okaże, że wcale nie jest to taka paskuda jak się na początku wydawało. 
O kurka wodna, jest naprawdę nieźle! 
126: Nowodwory - Mehoffera - Modlińska - Klasyków - Czołowa - Marywilska!
No to jeszcze:

I będzie pięknie.

I będzie pięknie.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Mi się nie podoba ta twoja wizualizacja. Fuj.
Nie no, z brzyduli Pocahontas nie zrobisz. Choćby nie wiem jak bardzo ją umalować.
Paski są fajne, ale dobrze byłoby je wyrównać do linii okien (tzn. zlikwidować te 2 dolne żółte). No i popracować nad osłoną