Linie podmiejskie z Okęcia
Moderator: Wiliam
- MeWa
- Cukiereczek
Bo oferta oferowana przez ZTM jest lipna. Gros podróży dokonywanych jest z miejscowości i ośrodków nieobsługiwanych komunikacją ZTM. Dogodna infrastruktura przesiadkowa na poziomie zachodnim NIE ISTNIEJE.
Poza tym czy natężenie ruchu autobusowego uzasadnia wytyczeniue ruchu? O ile pamiętam, w najlepszym razie autobus jest w godz. szczytu co 5 min. ...
Poza tym czy natężenie ruchu autobusowego uzasadnia wytyczeniue ruchu? O ile pamiętam, w najlepszym razie autobus jest w godz. szczytu co 5 min. ...
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Jełśi by siec sie rozbudowała i oferta była by inna niż pksowskie co półtorej godziny?MeWa pisze:O ile pamiętam, w najlepszym razie autobus jest w godz. szczytu co 5 min
Wtedy było by co 2 minuty. Za mało? Na próbę można wytyczyć buspas okresowy rano miedzy godzina 6 a 8.
Ok, nie m a co liczyć na zmiany w tym rejonie. Ale obawiam sie ze jest taka możliwość zę ruch nie przeniesie sie na trasę Salomea-Wolica. Znaczy ten tranzytowy może i tak ale ten docelowy - raczej nie.

- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wtedy też będzie miało.JotPeCet pisze:Sugerujesz aby buspasy wytyczyć tam dopiero po wybudowaniu S7? Wtedy raczej to nie będzie miało sensu.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Bo jest to żałosne. Już dawno minął miesiąc i nic nie zrobiono. Szkoda, że na deski N88 do Lesznowoli był czas (a linia pewnie nigdy tam nie pojedzie) natomiast na aktualne deski linii już jeżdżących brakuje czasu.Flash8222 pisze:Bastian już to wyjaśniał... Co myślisz, że to takie hop-siup wymienić wszystkie tablice? Czemu samemu nie pomożesz, zamiast marudzić...
No to ja zgłaszam się do pomocy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
albo wracają w różnych godzinach, nie chodziłeś nigdy do szkoły?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.