Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Przegubowiec
Moderator: Szeregowy_Równoległy
Hmm. Czy mi się wydawało, czy jednak z 183, 514 i 515 to mamy koordynację, a nie synchronizację. Synchronizacja to wyszła z 173, jak już ktoś tu zwrócił uwagę.Przegubowiec pisze:14-02-2009 • Od soboty 14.02 linia 196 kursuje według nowego rozkładu jazdy. Jego głównymi nowościami są:
- wprowadzenie skróconych kursów na trasie Rembertów-Kolonia - PKP Rembertów w porannym i popołudniowym szczycie w celu zwiększenia częstotliwości kursowania na najbardziej obciążonym odcinku trasy,
- wprowadzenie poza szczytem stałego 30-minutowego taktu oraz
- synchronizacja ze 183, 514 i 515.
Oczywiście, żeby ktoś zyskał, musi też ktoś stracić. Na Nowym Rembertowie 196 przez cały tydzień będzie się pojawiać 2 razy na godzinę. Przed zmianą rozkładu w niektórych godzinach autobusy tej linii pojawiały się nawet 2 razy częściej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
hm, a propos przegubowca - idiotyczne pytanie przyszło mi do głowy. jak się tam do jasnej anielki zarejestrować, by pisać komentarze pod zdjęciami? ja rozumiem, że przegubowcowe forum było z założenia dla elyty, ale akurat treść komentarzy wyraźnie wskazuje na to, że nie jedynie komunikacyjne wyższe sfery mają szansę się wypowiadać.
-
michael112
No pewnie będzie tak samo, jak z forum. Próbowałem się zarejestrować i po dwóch! minutach dostałem wiadomość o odrzuceniu rejestracji. Oni są strasznie dumni i pyszni. Nic dziwnego, że na ich forum ostatnie posty są sprzed kilku miesięcy.kitrak pisze:Wystarczy napisać prośbę o założenie konta poprzez formularz kontaktowy.
-
prosper5250
Prawdę mówiąc "duma i pycha" to wg. mnie cecha szczegółowa większości i tu komentujących... Nadęcie jest gęste jak mgła kilka dni temu...
mam nadzieję, że nie. w końcu bardzo często przeglądam komentarze pod dodawanymi zdjęciami - jako że wielu ciekawostek można się czasami z nich dowiedzieć - i, jak już wspominałem, trafiają się komentarze bezużyteczne, głupkowate lub zawierające spore błędy (choć kajam się jako laik, sam czasami zadaję banalne w porównaniu do wyjadaczy pytania). można więc wyciągnąć wniosek, że nie tylko elita ma możliwość udzielania się tam.michael112 pisze: No pewnie będzie tak samo, jak z forum. Próbowałem się zarejestrować i po dwóch! minutach dostałem wiadomość o odrzuceniu rejestracji. Oni są strasznie dumni i pyszni. Nic dziwnego, że na ich forum ostatnie posty są sprzed kilku miesięcy.
I tak jest zazwyczaj. Wystarczy poprosić o konto do komentowania i podać proponowaną nazwę użytkownika i hasło. Z reguły konto zakładamy bez zastrzeżeń. Chyba, że osoba, która się ubiega o konto nie potrafi sklacić poprawnie zdanie. To raczej nie jest dobrym prognostykiem dla dalszej współpracykitrak pisze:W moim przypadku nie było żadnych problemów - wysłałem prośbę, następnego dnia miałem konto.
No właśnie widzę jak dajecie każdemu konto ja już od miesiąca czekam i co i nic . Nawet żadnej wiadomości nie napiszecie na Meila.zadzior pisze:I tak jest zazwyczaj. Wystarczy poprosić o konto do komentowania i podać proponowaną nazwę użytkownika i hasło. Z reguły konto zakładamy bez zastrzeżeń. Chyba, że osoba, która się ubiega o konto nie potrafi sklacić poprawnie zdanie. To raczej nie jest dobrym prognostykiem dla dalszej współpracykitrak pisze:W moim przypadku nie było żadnych problemów - wysłałem prośbę, następnego dnia miałem konto.
#5690 07.11.1997-10.09.2013