Bo trzeba przy tym robić. A niektórzy by najchętniej posiedzieli a przegląd zrobiłby się sam.fraktal pisze:Akurat na zajezdniach to rzadko kiedy słyszy się pozytywne opinie o nowym taborze.
128N PESA Jazz Duo (Ten długi, z dwiema wielkimi głowami)
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Powiesz coś więcej? Bo w kwestii oprogramowania wagonu chyba nie mogli za dużo zmienić względem Swinga, a za informację odpowiada tym razem klasyczna Novamedia(systemy informatyczne np.)
Niestety z racji pracy w TW nie moge nic dodac ponad to, co jest publicznie znane. A szkida, bo niektore z historii przy stoliku udalo mi sie potwierdzic i sa naprawde komiczne 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Komiczne są także niektóre bzdury, które się opowiada pokątnie, a które nie mają poparcia w faktach 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
gfedorynski
Mignął mi wczoraj z pasażerami w al. Jana Pawła II, na 17 bodajże. To jego pierwszy raz?
Jeździł i dziś jako 17 na wyświetlaczach ale z kartkami PT dookoła.
Najprawdopodobniej to są testy SIP. Kilka dni temu widziałem go na Rondzie Starzyńskiego na linii "1". Boczne wyświetlacze z trasą linii "1", a przednie i tylne "PT".
Dziś z przodu i z tyłu miał napis B5 a na bocznych wyświetlały się normalne napisy 17 z nazwą krańca i trasą.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ludzie w srodku =/= pasażerowie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Cały czas trwają testy, i póki co, to z pasażerami on jeszcze nie kursował. Jak napisałem, wygląda na to, że na razie "ćwiczy" po kolei różne linie.
3601 znów się testuje. Leci na Boernerowo.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Do końca roku zdąży zacząć wozić pasażerów? 
Kumpel z Woli donosi, ze bedzie Jazz na dodatku 23. Nie mam 100% pewnosci, ale moze ktos skorzysta?
23.08. Właśnie wyjeżdża z bramy ma Stalową.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Czyli z tego co dedukcja rozkładu pokazała, dodatek zaznaczony jako wysoki w rozkładzie. Gdyby jednak się zepsuł w międzyczasie, to dajcie znać.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17