Ładne!5291 pisze:życie takie, żeby na moim pogrzebie było sporo ludzi i to nie z chęci upewnienia się, czy aby na pewno zszedłem...
Oj, tak...5291 pisze:dopóki marzymy - mamy w sobie coś z dziecka.
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Ładne!5291 pisze:życie takie, żeby na moim pogrzebie było sporo ludzi i to nie z chęci upewnienia się, czy aby na pewno zszedłem...
Oj, tak...5291 pisze:dopóki marzymy - mamy w sobie coś z dziecka.
No to mam podobne planyProboszcz pisze:Ja zamierzam zrobić prawo jazdy kat. (...) D i przez 44 lata pracować w MZA jako kierowca autobusu oddziału R10 "OSTROBRAMSKA".
Nie no, według mnie nie powinna...Naprawdę jest dużo kierowców autobusów mających okulary...levar pisze: Poza tym, nie wiem czy wada wzroku nie zdyskwalifukuje mnie na to prawo jazdy
No bo akurat od 21 roku życia do emerytury (65 lat)levar pisze:A czemu chcesz pracować akurat przez 44 lata?
Tak, ale ja mam zezaProboszcz pisze:Nie no, według mnie nie powinna...Naprawdę jest dużo kierowców autobusów mających okulary...
Jeśli masz zeza to sprawdż to jak najszybciej w jakiejś dobrej ,prywatnej [takie czasy] klinice okulistycznej.Takie rzeczy leczą teraz raczej bez problemów .levar pisze:Tak, ale ja mam zezaProboszcz pisze:Nie no, według mnie nie powinna...Naprawdę jest dużo kierowców autobusów mających okulary..., a to rzekomo dyskwalifikuje z kat. D. Tak na marginesie to ja w okularach bardzo dobrze widzę, a zeza w ogóle nie odczuwam (żeby sobie ktoś nie pomyslał, że oczy mi się rozbiegają w 3 strony
)...
No oczywiście, że mój zez jest niezauważalnyProboszcz pisze:Ale to jakiegoś niezauważalnego masz tego zeza, bo ja go 26.12 na 2/Ex nie zauważyłem...
Ja teżdzidek pisze:chciałbym poradzić sobie ze zdaniem prawka na kat B
a na kategorię D zarówno Ty jak i ja również nie powinniśmy mieć ogromnych problemówProboszcz pisze:Z tym nie powinieneś mieć problemów, bo przecież umiesz już jeździć pojazdami silnikowymidzidek pisze:chciałbym poradzić sobie ze zdaniem prawka na kat B
Z kategorią D tym bardziej nie powinniśmy mieć problemów. Już teraz bez problemu moglibyśmy zdać egzamin praktycznydzidek pisze:a na kategorię D zarówno Ty jak i ja również nie powinniśmy mieć ogromnych problemówProboszcz pisze:Z tym nie powinieneś mieć problemów, bo przecież umiesz już jeździć pojazdami silnikowymiNaszczęście jakąś praktykę w tej dziedzinie również mamy
![]()