Most PĂłĹnocny - nasze przewidywania
Moderator: Wiliam
516 po otwarciu TMP to chyba już nie będzie do niczego potrzebne
A może by tak po wycofaniu 508 z Modlińskiej zrobić: średnie 511 (np co 10/15/15) na dotychczasowej trasie, a do tego silniejsze 510 (też co 10/15/15) na trasie Nowodwory...-Metro Marymont? Obie linie byłyby skoordynowane ze sobą, żeby zapewnić podaż na Modlińskiej
Dzięki temu pasażerowie z Podmiejskich i mieszkańcy Modlińskiej mieliby się w co przesiadać
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
No jak nie. Przecież są ludzie, którzy dojeżdżają do pracy tramwajem z przesiadką w 516.zeus pisze:516 po otwarciu TMP to chyba już nie będzie do niczego potrzebne
W sumie niegłupi pomysł, osoby jadące dalej zawsze mają tramwaj do wyboruzeus pisze:510 (też co 10/15/15) na trasie Nowodwory...-Metro Marymont?
Tłumy się tam na autobusy nie rzucają.Kierownik pisze:Z taktem 20 minutowym?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ani to, ani to. Raczej po prostu TMP do metra.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
O było ich z tygodnia na tydzień coraz więcej, ale Avax to zabił... choć gdyby ZTM przyspieszył tramwaje na Jagiellońskiej, może by część klientów została.Kierownik pisze:No jak nie. Przecież są ludzie, którzy dojeżdżają do pracy tramwajem z przesiadką w 516.zeus pisze:516 po otwarciu TMP to chyba już nie będzie do niczego potrzebne
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
A to od kiedy można się teleportować?Bastian pisze:Ani to, ani to. Raczej po prostu TMP do metra.
Masz na myśli, że w tej chwili wozi muchy?Glonojad pisze:O było ich z tygodnia na tydzień coraz więcej, ale Avax to zabił... choć gdyby ZTM przyspieszył tramwaje na Jagiellońskiej, może by część klientów została.
Przecież TMP jest budowana aż do Kasprowicza...Kierownik pisze:A to od kiedy można się teleportować?
Spokojnie, jeśli ZTM puści tramwaj po trasie TMP, odkładając budowę torowiska do Mehoffera, to 516 + 18 nie będzie głupim pomysłem. Żeby jeszcze tylko na 18 mniej parów było...Glonojad pisze:O było ich z tygodnia na tydzień coraz więcej (...)
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
ZTM nie buduje TMP, tylko ZMID:
http://www.zmid.waw.pl/index.php?id=63
http://www.zmid.waw.pl/index.php?id=63
Mądre głowy w ZTMie już nad tym pracują:
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 27543.html
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 27543.html
-
Stary Pingwin
- Walentyna Wnuk
Po pierwsze to dzień dobry Państwu. A to dlatego, że to mój pierwszy post na tym forum.
A teraz merytorycznie: czy jest szansa, że Północnym pójdzie jakaś całkowicie nowa linia/linie (na Młociny, jak sądzę), czy też, jak zakładam, z uwagi na braki taborowe etc. odbędzie się to kosztem istniejących połączeń? Bo z pewnością rewolucja nastąpi po spełnieniu dwóch przesłanek:
a) zamknięciu Grota
b) uruchomienia wamtraju.
posthafiam,
A teraz merytorycznie: czy jest szansa, że Północnym pójdzie jakaś całkowicie nowa linia/linie (na Młociny, jak sądzę), czy też, jak zakładam, z uwagi na braki taborowe etc. odbędzie się to kosztem istniejących połączeń? Bo z pewnością rewolucja nastąpi po spełnieniu dwóch przesłanek:
a) zamknięciu Grota
b) uruchomienia wamtraju.
posthafiam,
United 509 Riders! Na 3145 najlepiej.