575
Moderator: Wiliam
Potoki są duże. Najwięcej ludzi korzysta od 1 Sierpnia do Puławskiej. I to przez cały dzień. Nie brakuje też ludzi na Instalatorów (brak alternatywy dojazdów do pracy + ludzie z okolic Włodarzewskiej jadący na wschód) oraz na odcinku do Centrum Onkologii. Dalej na Ursynowie to loteria. Przypadkowi pasażerowie.chester pisze:
Czy w DP są potoki Rakowiec - Wyczółki? Ja nie przyuważyłem w czasie podróży 306... A wtedy krańcowanie tego w środku niczego zrobi jeszcze większe gówno z tej linii.
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Mi się zdarza jak potrzebuję podjechać do biblioteki na Na Uboczu 
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
Oczywiście że mam, to co napisałem wcześniej, co nie zmienia postaci że ze 148 się zgodzę.fik pisze:Ale coś konkretnego masz do powiedzenia?Lukasz436 pisze:Tak możemy sobie gadać.
Metro Imielin ma 148.Lukasz436 pisze:Po 7 to i od strony Metra Imielin jest nieraz niezabieralne...
PS. 148 nie dojeżdża do Reala, Poczty oraz DHL.
-
Stary Pingwin
Prawdziwy zysk czasowy by był, gdyby jednak nie musiała wyjeżdżać z Płaskowickiej.fik pisze:I dlatego musi jechać aż na Kabaty? Jeśli już musi dojeżdżać do Puławskiej, niech zakrańcuje pod Realem i tyle, w ostateczności na Stokłosach, nadal mamy zysk czasowy i brygadowy.
Może niech jeździ dookoła w jedną stronę albo co
ŁK
dołączę się do dyskusji o 306
utworzenie komunikacji na 1 Sierpnia było świetnym pomysłem ZTM, jeszcze lepszą sprawą jest utworzenie linii, która umożliwia praktycznie bezkorkowy dojazd z 1 Sierpnia i Żwirki i Wigury na Ursynów i w zasadzie trasa linii mogłaby być skrócona się kończyć również pod Realem, na pewno warte rozważenia jest przy tym zwiększenie częstotliwości w godzinach szczytu i kursowanie linii w weekendy oraz wzmocnienie 148
575 - wtedy do kasacji
utworzenie komunikacji na 1 Sierpnia było świetnym pomysłem ZTM, jeszcze lepszą sprawą jest utworzenie linii, która umożliwia praktycznie bezkorkowy dojazd z 1 Sierpnia i Żwirki i Wigury na Ursynów i w zasadzie trasa linii mogłaby być skrócona się kończyć również pod Realem, na pewno warte rozważenia jest przy tym zwiększenie częstotliwości w godzinach szczytu i kursowanie linii w weekendy oraz wzmocnienie 148
575 - wtedy do kasacji
128 - jedyna linia na Rakowcu Płd + 105,136,138,141,154,172,175,188,191,208,218,306,504
Poproszę choć jeden przykład obrony. Nikt z dyskutantów nie wskazuje takiej konieczności.fik pisze:Dowozi na odległość jednego przystanku, oferując jednoperonowe przesiadki. Naprawdę smutna jest ta obrona absolutnie absurdalnej obecności 306 na Ursynowie
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.