I to wyczerpuje zapotrzebowanie.
[Hydepark] Tramwaje Warszawskie
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Też uważam, że tam się powinno jeździć oglądać stopiątki. No ale niestety.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Na stronie umieściłem ciekawostkę na temat koncepcji zakupu używanych wagonów tramwajowych przez TW w latach 2008-2009 - http://tramwar.pl/tw-uzywane.html
Miłego czytania
Miłego czytania
Usuń "źąśŹĄŚ"mkm101 pisze: ↑07 kwie 2021, 11:23Na stronie umieściłem ciekawostkę na temat koncepcji zakupu używanych wagonów tramwajowych przez TW w latach 2008-2009 - http://tramwar.pl/tw-uzywane.html
Miłego czytania
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Z ciekawostek, w większości Wolskich Jazzów nie działają rampy dla inwalidów.
A w czym problem? Myślałem nawet, że wymaganiem na uprawnienia motorniczego tramwaju jest posiadanie kategorii drogowej C i/lub D.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Był czas że nawet B nie było wymagane.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
- Kontakt:
-
Także uprawnienia SEP do 1kV, żeby naprawić tramwaj, oraz uprawnienia UDT tzw. hakowy. Wszystko może się przydać motorniczemu.
miłośnik 13N
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie jest wymagane D, poza tym obecnie samo D to wystarcza żeby sobie autobusem bez pasażerów pojeździć.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
W Łodzi na pewno zapisując się na kurs (czyt. zaciągając do roboty bo to tożsame) trzeba mieć kat. B.Autobus Czerwon pisze: ↑08 cze 2021, 10:13Nadal w chyba wszystkich polskich miastach poza Warszawą nie jest wymagane.
Są jeszcze jakieś osobne papiery na przewóz osób??
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
-
- Kontakt:
Trzeba zrobić kwalifikację wstępną.
No proszę, czyli powoli się to zmienia. Do niedawna tylko Warszawa miała tak "wygórowane" wymagania.px33 pisze: ↑08 cze 2021, 10:23W Łodzi na pewno zapisując się na kurs (czyt. zaciągając do roboty bo to tożsame) trzeba mieć kat. B.Autobus Czerwon pisze: ↑08 cze 2021, 10:13
Nadal w chyba wszystkich polskich miastach poza Warszawą nie jest wymagane.
A da się teraz w W-wie zrobić kurs i popracować w niektóre weekendy, najlepiej w Pingwinowie
?

ŁK
Rekrutacja na kurs jest co i raz. Ale trzeba przyjść na cały etat.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan