A to piękne linie były...Lukasz436 pisze:To były czasy 305 oraz 306...

Moderator: Wiliam
A to piękne linie były...Lukasz436 pisze:To były czasy 305 oraz 306...
Ja nie wiem co za 'racjonalizator' to wymyślił i po co. W nowych lokalizacjach stoją tymczasowe słupy, zero osłony przed warunkami atmosferycznymi, ani śladu ławeczki.chester pisze: Zmianie położenia uległ też przystanek Raabego (dla l. 166 i 192 w kier. M.Wilanowska/Dw.Wsch), z ul. Przy Bażantarni na al. K.E.N., tuż za skrzyżowaniem. W sumie nie wiem, czy poprzedni nie był jednak lepiej położony...
Z góry przepraszam za ponury żart, ale niedługo bedziesz miał wspaniale 210 z CO co zaledwie 30' do Rzymowskiego... Cała filozofia (może fizolofia raczej) "usprawnień" na Ursynowie.Domino2001 pisze:Ostatnio zmieniono mi godziny pracy i wychodzę godzinę później. Od kilku dni jeżdżę mocno zatłoczonym wręcz niezabieralnym 504 kursem 7:32 z Onkologii w kierunku Centralnego. I tak sobie myślę, czy nie dałoby się podbić częstotliwości w postaci "f" rano? 85% ludu opuszcza autobus na przystanku Rzymowskiego. I do tego punktu widziałbym dodatkowych kilka kursów porannych od strony Kabat.
A dokąd generalnie ci ludzie jadą? Poleczki, GM, Novotel czy się bardziej równomiernie rozkladają potoki?Lukasz436 pisze:Fakt kilka kursów 504 rano jest wykorzystywane ponad 100%. Szkoda że niema żadnych zjazdów do Woronicza/Kleszczowa z innych linii w godzinach 7 - 8. A może są jakieś wyjazdy na Wilanowską np.
Jakoś to niezbyt spójnie wyglądaDomino2001 pisze:- ZP Centrum Onkologii - przyjeżdża zapełniony, ledwo zabieralny
- ZP Poleczki - wsiadają ludzie z Piaseczna i pobliskich budynków
- ZP Gotarda - wysiada garstka ludzi a wsiada mnóstwo
Nie, tu by była koordynacja odjazdów z krańca. Zakładam, że żadne z nich nie będzie przyjeżdżało z miasta po czasie odjazdu (chociaż dodatek na 209 potrafi tak zacząć)chester pisze:A już koordynacja zjeżdżającego z Mokotowa 210 ze zjeżdżającym z Jeziorek 209 to pomyłka.
Jak to było w tym kawale. Breżniew z Carterem się spotykają i Carter mówi:Bastian pisze:Jakoś to niezbyt spójnie wyglądaDomino2001 pisze:- ZP Centrum Onkologii - przyjeżdża zapełniony, ledwo zabieralny
- ZP Poleczki - wsiadają ludzie z Piaseczna i pobliskich budynków
- ZP Gotarda - wysiada garstka ludzi a wsiada mnóstwo