Nie pytaj, dlaczego, ale zawsze najwyższe przewozy transport zbiorowy notuje jesienią, w okolicy października. Oczywiście nie są to w porównaniu z grudniem lub kwietniem różnice ogromne.R-9 Chełmska pisze:Moim zdaniem tak było w zeszłym roku szkolnym/akademickim. W tym frekwencja jest wyższa.
Poprawa komunikacji na Ochocie
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
228 dziś
przystanek #pas_przyjazd #wymiana
Berestecka 0 +1
RZS 1 +2
Szczęśliwicka 3 --
Szczęśliwice 3 -1
Dickensa 2 +2
Skorochód - Majewskiego 4 +4 ("niezły" wynik jak na kurs tuż po mszy...)
Siemieńskiego 8 -2 (w tym 1 osoba z poprzedniego przystanku) +1
wniosek: linia pracuje najlepiej tam, gdzie kanibalizuje 128. Super pomysł!
Wiem, dziś CHy nieczynne. To może, skoro to jest jedyne jakoś się broniące uzasadnienie istnienia tego tworu, powinien być dziś zawieszony?
(a w takim rzekomo zbędnym i rzekomo zbyt mocnym 191 zajęte prawie wszystkie siedzące...)
przystanek #pas_przyjazd #wymiana
Berestecka 0 +1
RZS 1 +2
Szczęśliwicka 3 --
Szczęśliwice 3 -1
Dickensa 2 +2
Skorochód - Majewskiego 4 +4 ("niezły" wynik jak na kurs tuż po mszy...)
Siemieńskiego 8 -2 (w tym 1 osoba z poprzedniego przystanku) +1
wniosek: linia pracuje najlepiej tam, gdzie kanibalizuje 128. Super pomysł!
Wiem, dziś CHy nieczynne. To może, skoro to jest jedyne jakoś się broniące uzasadnienie istnienia tego tworu, powinien być dziś zawieszony?
(a w takim rzekomo zbędnym i rzekomo zbyt mocnym 191 zajęte prawie wszystkie siedzące...)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jesli wczoraj nie bylo 128, to tym gorzej dla 228.,
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Dostałem odpowiedź z ZTM-u dotyczącą pomiarów na linii 208 robionych w listopadzie br.
Dostałem także zapewnienie, że wysiłki związane z poprawą warunków podróżowania linią 208 ZTM skieruje na godziny porannego szczytu, natomiast w pozostałym czasie będzie monitorował sytuację.ZTM pisze:[...]maksymalny potok godzinowy dla szczytu porannego za przystankiem MASZYNOWA 01 wynosi 345 osób (napełnienie pojazdów 84%), maksymalny potok godzinowy dla szczytu popołudniowego za przystankiem HARFOWA 01 (więcej wsiadających niż wysiadających) wynosi 270 osób (napełnienie 60%).[...]
- Bastian
- Sułtan Maroka
84% to plazma. W ZTM włączają się brzęczyki alarmowe przy przekroczeniu 67%...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow