dzie metro?MZ pisze:Wolfchen w innym wątku pisze:jeszcze schemacik nocnych by się przydał, ale ważne, że jest to.A to widział: http://www.ztm.waw.pl/mapa-noc.php ? Bo to jest od daaaawna
.
Mapa komunikacji miejskiej
- Solaris U10
Na mapce przedstawiono objazd który miał obowiązywać od 7 listopada: po otwarciu Berensona i zamknięciu Ostródzkiej na odc. Berensona - Zdziarska. Mimo wszystko sytuacja w tamtym rejonie niedługo się skomplikuje... Przedstawiony układ linii być może będzie obowiązywał od 24 listopada.Solaris U10 pisze:Na mapce, którą można pobrać w autobusach jest błąd, gdyż 134 nie kursuje Kątami Grodziskimi, ale Ostródzką.
Polityka złym doradcą w pracy!
- Solaris U10
A objazd w Starej Miłosnej nie jest zaznaczony, mimo że obowiązuje od 9.11 (OIDP)JotPeCet pisze:Na mapce przedstawiono objazd który miał obowiązywać od 7 listopada: po otwarciu Berensona i zamknięciu Ostródzkiej na odc. Berensona - Zdziarska. Mimo wszystko sytuacja w tamtym rejonie niedługo się skomplikuje... Przedstawiony układ linii być może będzie obowiązywał od 24 listopada.Solaris U10 pisze:Na mapce, którą można pobrać w autobusach jest błąd, gdyż 134 nie kursuje Kątami Grodziskimi, ale Ostródzką.
- Petroniusz
Wiesz, jak to jest w tym mieście z przepływem informacji między ZDM, MPWiK, MPO, ZTM, gazowcami, energetykami i wszystkimi innymi świętymi. Może akurat o Starej Miłosnej dowiedzieli się później, albo później zaplanowali objazdy. Poza tym chyba czas trwania objazdu też ma znaczenie.Solaris U10 pisze:A objazd w Starej Miłosnej nie jest zaznaczony, mimo że obowiązuje od 9.11 (OIDP)
- Solaris U10
Ja to rozumiem, ale nie wszyscy pasażerowie muszą mieć takie samo zdanie. Jest napisane: stan na 10.11 i pasażer oczekuje, że mapa będzie chociażby w tym dniu aktualna...Petroniusz pisze:Wiesz, jak to jest w tym mieście z przepływem informacji między ZDM, MPWiK, MPO, ZTM, gazowcami, energetykami i wszystkimi innymi świętymi. Może akurat o Starej Miłosnej dowiedzieli się później, albo później zaplanowali objazdy. Poza tym chyba czas trwania objazdu też ma znaczenie.
- Solaris U10
Wczoraj w większości autobusów były w koszyczkach te z 10.11.Piotrek pisze:Dotychczas tylko mapy z września lub października widziałem w autobusach.Solaris U10 pisze:Ja to rozumiem, ale nie wszyscy pasażerowie muszą mieć takie samo zdanie. Jest napisane: stan na 10.11 i pasażer oczekuje, że mapa będzie chociażby w tym dniu aktualna...
Mapy z 10.11 już chyba nie ma nigdzie. Znikają po jednym dniu - ludzie zachowują się jak dzikusy i biorą po 5-10 egzemplarzy. Kolega za parę groszy mi taką załatwił, ale do czego to podobne... na pewno nie do stolicy europejskiego państwa.
Były użytkownik zbiorkomu. Rowerzysta.
Sezonowy użytkownik zestawu linii E2+M1+709 / 189+709.
Sezonowy użytkownik zestawu linii E2+M1+709 / 189+709.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jest zapotrzebowanie, trzeba więc mapek dorobić, ot co...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Mają u mnie kolejny w ostatnim czasie +. Notabene kursy wariantowe na podmiejskich mogłyby być pozaznaczane tak jak warianty np. 154 na mapie warszawskiej komunikacjiPiotrekP pisze:Kochamy ZTM! 199 pojawiło się na podmiejskiej mapce.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Tak, tylko że chyba skala jest trochę za mała i w niektórych miejscach mógłby się zrobić taki troszkę bałagan, np. jakbyś wsadził jeszcze Hornówek dla 708 etc.R-11 Kleszczowa pisze:Notabene kursy wariantowe na podmiejskich mogłyby być pozaznaczane tak jak warianty np. 154 na mapie warszawskiej komunikacji
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.