TVN Warszawa
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Większość prowadzących nie jest ; ) nawet się tym chwaliliroki1993 pisze:Co do TVN Warszawa, świetny kanał, kreatywne pozycje programowe, ale Mnie czegoś brakuje. Może za dużo jest w programach pomyłek, typu właśnie "Służew" mylony ze "Służewcem", przez co mam wrażenie, że pracujący tam ludzie, nie są z Warszawy.
wszystkie linie metra na bialoleke!
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17
Tvn Warszawa w sprawie parkowania na Chmielnej: W lipcu szefowa ZTP zapowiedziała, że wyśle kolejny. Nie trafił on jednak wciąż do drogowców.
- Mieliśmy nadzieję, że nowe przepisy pomogą rozwiązać kwestię nielegalnego parkowania - przyznaje Renata Kaznowska z ZTM. Zapewnia jednak, że brak wniosku nie oznacza, że nic się w tej sprawie nie dzieje.
Portal już nie po raz pierwszy myli zarząd terenów publicznych z zarządem transportu miejskiego.
- Mieliśmy nadzieję, że nowe przepisy pomogą rozwiązać kwestię nielegalnego parkowania - przyznaje Renata Kaznowska z ZTM. Zapewnia jednak, że brak wniosku nie oznacza, że nic się w tej sprawie nie dzieje.
Portal już nie po raz pierwszy myli zarząd terenów publicznych z zarządem transportu miejskiego.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
- Bastian
- Sułtan Maroka
Kolejne co?ikarus pisze:W lipcu szefowa ZTP zapowiedziała, że wyśle kolejny.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Właśnie znalazłam ciekawy materiał Styl warszawskiego kierowcy
Dobry montaż, sympatyczny kierowca i żyjący 5540 - polecam
Całkiem fajny materiał. Polecam takoż.MC pisze:Właśnie znalazłam ciekawy materiał Styl warszawskiego kierowcy
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
- ZaciszaniN
- Kontakt:
O, chwała Ci za tego linka. Bez kitu dobry materiał. W piątkowej migawce widziałem znajomego uczestniczącego w tym reportażu (ten od "czekania na kochanych pasażerów"), ale nie miałem kiedy obejrzeć. Dobrze nadrobić zaległościMC pisze:Właśnie znalazłam ciekawy materiał Styl warszawskiego kierowcy
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Nikt za takie pieniądze nie będzie pracował każdy chce iść do przodu zdobyć doświadczenie i być kimś więcej, niż zwykłym dziennikarzem.BJ pisze:KLIK
Z TVN Warszawa odchodzi czterech reporterów.
Podobno sytuacja w stacji nie jest zbyt wesoła. ITI szuka oszczędności, dziennikarze zarabiają niewiele, a atmosfera jest bardzo słaba.