Amen.Rosa pisze:Wkurza mnie to ciągle powtarzanie o jakiejs "historyczności" linii 119, 137 czy 143. Kogo to obchodzi? Na pewno nie pasażerow
BTW: skoro 119 pojedzie prosto, to co z 213?
Moderator: Wiliam
Colony pisze:Ten socjal byłby wypchany po dach. To bez sensu. 113 do Wiatraka plus powrót 44 i dziękuję państwu. I w miarę możliwości zbiorczy przystanek dla wysiadających na obecnym dla 521.
Popieram. Już wcześniej gdzieś pisałem (chyba w TŁ), że 521Colony pisze:Ten socjal byłby wypchany po dach. To bez sensu. 113 do Wiatraka plus powrót 44 i dziękuję państwu. I w miarę możliwości zbiorczy przystanek dla wysiadających na obecnym dla 521.
Skrócenie 24 do Wiatraka raczej mało realne, ale skrócenie 9 do Wiatraka i puszczenie kursów skróconych 9 do Pl. Narutowicza bardziej realne.Stockholmare pisze:Popieram. Już wcześniej gdzieś pisałem (chyba w TŁ), że 521Colony pisze:Ten socjal byłby wypchany po dach. To bez sensu. 113 do Wiatraka plus powrót 44 i dziękuję państwu. I w miarę możliwości zbiorczy przystanek dla wysiadających na obecnym dla 521.113 i skrócić do wiatraka. Z takiego 113 ludzie powinni wylewać się na przystanku WIATRACZNA 03 (obecny 521
Centrum). Tuż obok jest przystanek WIATRACZNA 07 (tramwajowy
Centrum). Tam podjeżdżałby z pętli pusty, skrócony 24 i zabierałby ludzi ze 113 dalej do centrum. 24 skrócone do wiatraka zastąpić na Grochowskim jeszcze mocniejszym 9 i wszystko ładnie
Mocniejszy 9 zastąpiłby także 521 w Alejach, gdzie jednak aż takiego powietrza 521 nie wozi.