Powodzenia.
Egzaminy gimnazjalne
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Dzięki. Ja w sumie nawet nie wiem, czy można wybierać.Grzesiek pisze:Powodzenia życzę! Jeśli chodzi o język obcy - wybraliście angielski?
[ Dodano: |20 Kwi 2009|, 2009 20:46 ]
RacjaPiotrekP pisze:To pół biedy - fizyka!radeom pisze: napisał/a:
powtórzyć wzory na matmę
[ Dodano: |20 Kwi 2009|, 2009 20:48 ]
Szacun. Matma to mój wróg.jajcys pisze:z tej części miałem 50 pkt.
nie no proszę cię! ja tu już luzik że mam wybraną szkołę a ty takie rzeczy mi mówisz...jajcys pisze:Zapraszam wszystkich którzy chcą iść do Mickiewicza do Prusa. Stosunek ludzi zniewiescialych do normalnych o wiele wiekszy w mickiewiczu
nie mam więcej pytań. odnośnie średniej również (jak narazie) mam 5.0, ale na tym teście tak różowo może nie być - wystarczy że ci nie podpasuje temat i już punkty lecą - to chyba jest najgorsze.jajcys pisze:169 pointow mialem.
ofkors! tego się w ogóle nie obawiam.Grzesiek pisze:wybraliście angielski
Tak, a to przede wszystkim dlatego, że mój drugi język w szkole jest na świetnym poziomie, dzięki czem po 4 latach nauki języka niemieckiego umiem powiedzieć, jak się nazywam i wiem, jak jest "przystanek autobusowy" po niemiecku.Grzesiek pisze:Jeśli chodzi o język obcy - wybraliście angielski?
Walas uprawia czilałt i nie przejmuje się egzaminemPiotrekP pisze:Jest jeszcze Walas!
E tam, w fizyce przynajmniej wszystko da się wyprowadzić z 4-6 wzorów, a matematyka ma tyle zasad, reguł, twierdzeń, wzorów i wszelakich innych tricków, że lepiej się nawet do niej nie zabieraćPiotrekP pisze:To pół biedy - fizyka!
U mnie część humanistyczna oscyluje wokół 45 pkt, natomiast matematyczno-przyrodnicza - 25-30radeom pisze:Robię sobie teraz testy próbne i muszę powtórzyć wzory na matmę. A tak to z próbnych szkolnych średnio miałem coś około 40 pkt. z każdego. I też punktów będę miał tyle co ty pewnie.
Ja od 4 klasy podstawówki staczam się po równi pochyłej.radeom pisze:Ale to i tak dobrze, bo od zakończenia podstawówki rozleniwiam się coraz bardziej.
Średnia w klasie 4 - 5.0, w klasie 5 - 4.8, w klasie 6 - 4.4.
W gimnazjum odkryłem komunikację oraz wiele innych ciekawych zajęć, co poskutkowało: 1 klasa gimnazjum - średnia 3.9, 2 klasa - 3.7, a w 3 nie spodziewam się więcej niż 3.7.
Ogólnie sodomia i gomoria
4 - 4.33, 5 - 4.9, 6 - 4.5BJ.2052 pisze:Średnia w klasie 4 - 5.0, w klasie 5 - 4.8, w klasie 6 - 4.4.
1 - 3.9, 2 - 3,64, 3 - pewnie tak samoBJ.2052 pisze: 1 klasa gimnazjum - średnia 3.9, 2 klasa - 3.7, a w 3 nie spodziewam się więcej niż 3.7.
No nie mogę! Zupełnie jak ja.BJ.2052 pisze:W gimnazjum odkryłem komunikację oraz wiele innych ciekawych zajęć
wystarczy tzw. open mind. egzamin gimnazjalny to głównie inteligencja i dlatego mi się udało.PiotrekP pisze:nie mam więcej pytań. odnośnie średniej również (jak narazie) mam 5.0, ale na tym teście tak różowo może nie być - wystarczy że ci nie podpasuje temat i już punkty lecą - to chyba jest najgorsze.
bycie szkolnym pupilkiem przez 3 lata tu nie daje, jestes kujonem, wychodzi to na egzamie.

M-1 507 509 N22+N72
Rzecz jasna do komunikacji dołączyło spuszczenie ze smyczy przez mamusię, dzięki czemu zamiast przekraczać kolejne "granice" stopniowo, w miesiąc przekroczyłem wszystkie na raz.radeom pisze:No nie mogę! Zupełnie jak ja.
Jedyne, co się zmieniło od 1 klasy gimnazjum, to to że mogę wracać do domu dajmy na to do 24 i wychodzić z domu o 3.30.
I co mnie najbardziej fascynuje - skoro mogę iść na N83 o 03.20, to czemu nie mogę wrócić o 2 do domu i przykładowo z imprezy o 2 musze sie bujać TAXI za jakieś niezwykłe sumy?
Właśnie się zastanawiam, jaki może być powód wychodzenia z domu o 3 rano.
A co do wracania z imprez taksówką to ja dlatego wolę zostać już do tej 5-6 i autobusem wrócić.
Co do testów, to ciekawe czy w tym roku też będzie jakiś przeciek. Mi w sumie nie chce się szukać, bo już wolę poświęcić ten czas na próbne testy. Ale co roku jest...
Co do testów, to ciekawe czy w tym roku też będzie jakiś przeciek. Mi w sumie nie chce się szukać, bo już wolę poświęcić ten czas na próbne testy. Ale co roku jest...
w sobote i niedziele masz metro i na służewiu przesiadeczka do n83 jeżeli mieszkasz w piasecznie.BJ.2052 pisze:Tylko, że TAXI jak ruszę z Ursynowa o 2, to będę w domu o 2.20, a jak wbiję do nocnego, to nie zdążę na ostatnie N83 i dopiero o 4.20 bede w domujajcys pisze:mówisz starym że wbijasz w takse a tu w konspiracji do nocnego![]()
Zresztą ja za tą TAXI nie płace, nie?

M-1 507 509 N22+N72