pawcio pisze:Na Bielanach bilans zamknął się na zero z brygadami. A 103 chyba ma szanse wylecieć z Powązek, jak już skończą tam to grzebać.
Wypadły: 520, 195 i E-1 (i po części 122) i tramwajowe 15 i 6, teraz znika 132, skrócone 121. Doszło trochę na 116 (skoro kursy "f" mają zniknąć) i na 114 (nagle silny dojazd na UKSW - poprzednio nie był potrzebny?). Oszczędności są też z 7xx (tzn. licząc Bielany jako całość bilans pewnie na zero, tylko to są obrzeża dzielnicy, z całym szacunkiem dla nich) skrócono 409 bez odzysku brygad (płaci się za mniej wozokm). Pojawiło się jakieś 210, dlaczego - jeszcze niedawno (ok. 1,5 roku temu) dostałem odpowiedź z ZTM, że taka linia w DP na cmentarz jest zbędna. Jakoś tego nie widziałem, ale to Ty liczysz więc dzięki za info.
Przesiadki z metra są fatalne (Słodowiec), tramy Broniewskiego/Al. Reymonta podobnie, korki tramów przy Babce koszmarek (to nie wina ZTM) - widzisz ja na to patrzę niewątpliwie ze swojej ograniczonej perspektywy i ... mam coraz gorsze zdanie, gby naprawdę na odległość kilku km, muszę się przesiadać a czas podróży rośnie, rośnie (i to często nie z przyczyny korków). Dlatego w odczuciu części mieszkańców Żoliborza i Bielan komunikacja się psuje.
Czy 103 zniknie z Powązek ? Zobaczymy - prowizorki są najtrwalsze !
I czy Cię dobrze zrozumiałem ? Po feriach 116 "f" się nie pojawi i w zamian nie będzie ani więcej pełnego 116 ani jakiejś linii 3xx ?
Pzdr