Bany i ostrzeżenia
Moderator: Emyl
Zwyczajnie się teraz czepiasz o drobnostkę. Nie było w tym ani krzty złośliwości.
Dobra, dyskusja bez sensu. Ja wyraziłem swoje zdanie na ten temat. Kończę.
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Słusznie, bo zgodnie z brzmieniem pkt. 6 zasad funkcjonowania podforum:reserved pisze:Dobra, dyskusja bez sensu. Ja wyraziłem swoje zdanie na ten temat. Kończę.
już samo to wystarczyło, żebyś wyleciał.Podforum techniczne nie służy do dyskusji na temat działań Moderatorów pozostałych działów forum.
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Za co ashir wyleciał?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Niedawno był konkretny dym o to, że tutaj skargi na ostrzeżenia wnoszono. I wniosek był taki, że tutaj nie można się skarżyć, skarżyć się można do zwierzchników moderatorów. Jak Emyl wróci, to ci da klapsika i będziesz bardzo smutny. Chociaż jak niczego pod nickiem nie masz, żadnej cyferki informującej o lizakach, to czegoś brakuje, mam takie poczucie, że coś jest źle i o czymś my, modteam, zapomnieliśmy A poza tym proszę o powstrzymanie się od kontynuowania dyskusji tutaj.MilosnikKomunikacji pisze:Za co ashir wyleciał?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Najwyraźniej byłeś gdzieś indziej
Zablokowany macie adres IP, który należy do internetu mobilnego i właśnie przed chwilą trafiłem na niego podczas korzystania z LTE Play'a
Pytanie z ciekawości. Czy system ostrzeżeń to w ogóle działa? Wcześniej w tabelce z profilem pojawiało się info, ile się ma ostrzeżeń. Teraz tego nie ma...
No ja tego nie widzę, patrz obrazek. Chyba, że podgląd mają tylko moderatorzy i admini.