Bany i ostrzeżenia
Moderator: Emyl
- fik
- Naczelne Chamidło
Jeśli ktoś czuje wielką potrzebę podzielenia się swoją krzywdą z całym forum, może to uczynić tutaj, pod warunkiem, iż:
1. Wcześniej wykorzystał dostępne możliwości kontaktu zarówno z właściwym moderatorem, jak i Głównym Moderatorem.
2. Uczyni to w sposób ogólnie przyjęty dla kulturalnej dyskusji.
3. Zdaje sobie sprawę, że stąpa po cienkim gruncie i jego sprawa może zostać mało delikatnie zakończona.
1. Wcześniej wykorzystał dostępne możliwości kontaktu zarówno z właściwym moderatorem, jak i Głównym Moderatorem.
2. Uczyni to w sposób ogólnie przyjęty dla kulturalnej dyskusji.
3. Zdaje sobie sprawę, że stąpa po cienkim gruncie i jego sprawa może zostać mało delikatnie zakończona.
hafilip84 pisze:Megaelektronowolt
Obrażasz mnie?

[ Dodano: |12 Gru 2009|, 2009 08:02 ]
Szamot pisze:Ps. Co zrobiłeś tej biednej Mewie?
Nie, nie to co myślisz

Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Nie ma to jak nie zauważyć podejrzliwego zielonego emotikonahafilip84 pisze:Sam się obrażasz swoją niewiedzą... Spójrz na nick MeWy

Mniód ma moje uszy z Twoich ust. Nie ma to jak słowa uznania od 14-latka zadufanego w swoim jaJKTpl pisze:hafilip84 napisał/a:
Sam się obrażasz swoją niewiedzą...
Wreszcie ktoś to powiedział

Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
To, że często krytykuję Św. Metro chyba nie powinno odzwierciedlać się w ostrzeżeniach. Niestety, iście totalitarne praktyki MeWy właśnie tak się objawiają - podczas, gdy innym przekleństwa uchodzą na sucho, ja dostaję ostrzeżenie za wykropkowane słowo. Żałosne, jak władza działa na ludzi, że próbują oni załatwiać w ten sposób swoje prywatne sprawy. Takiej osobie już dawno powinno się ową władzę odebrać, po wielokrotnym wycinaniu postów, które były mu niewygodne i innych podobnych zachowaniach.
Mamy jedne zasady dla całego forum, czy może totalitarna republika MeWy rządzi się własnymi prawami?
Ów skarżący, kimkolwiek by nie był - nie wnikam w to, również z całą pewnością chciał załatwić jakieś swoje prywatne sprawy. Przekleństwa wykropkowane lub nie pojawiają się na tym forum raz na jakiś czas i są naturalnym wyrazem silnych emocji (i tu nie chodzi o ich powstrzymywanie, bo jak napiszę "kurka wodna" to to już nie będzie to samo) - jak to się dzieje, że raz kogoś tak strasznie rażą, innym razem ten sam ktoś przyklaskuje ich używaniu?
Mamy jedne zasady dla całego forum, czy może totalitarna republika MeWy rządzi się własnymi prawami?
Ów skarżący, kimkolwiek by nie był - nie wnikam w to, również z całą pewnością chciał załatwić jakieś swoje prywatne sprawy. Przekleństwa wykropkowane lub nie pojawiają się na tym forum raz na jakiś czas i są naturalnym wyrazem silnych emocji (i tu nie chodzi o ich powstrzymywanie, bo jak napiszę "kurka wodna" to to już nie będzie to samo) - jak to się dzieje, że raz kogoś tak strasznie rażą, innym razem ten sam ktoś przyklaskuje ich używaniu?

noidea
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jakieś przykłady?Adam G. pisze:podczas, gdy innym przekleństwa uchodzą na sucho
Regulamin. W szczegółach podfora mają swoje prawa. U MeWy bluzgać nie wolnoAdam G. pisze:Mamy jedne zasady dla całego forum
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
nie chce mi się teraz szukać, ale chyba wiesz, że takowe sąBastian pisze:Jakieś przykłady?Adam G. pisze:podczas, gdy innym przekleństwa uchodzą na sucho
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
nawet z gwiazdkami nie wolno? warto byłoby ustalić ogólne stanowisko dotyczące przekleństw dla całego forum. Wolno, wolno z cenzurą, albo nie wolno wcale...Bastian pisze:Regulamin. W szczegółach podfora mają swoje prawa. U MeWy bluzgać nie wolnoAdam G. pisze:Mamy jedne zasady dla całego forum

noidea
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
U MeWy najwyraźniej nie...Adam G. pisze:nawet z gwiazdkami nie wolno?
Ale dlaczego? Dlaczego mamy zmuszać któregokolwiek z moderatorów do postępowania wbrew przekonaniom i przyzwyczajeniom? Forum nie zostało założone po to żeby męczyć nas samych... Działa doputy dopóki tak nie jest...Adam G. pisze:warto byłoby ustalić ogólne stanowisko dotyczące przekleństw dla całego forum.