Ja też, hyhyJKTpl pisze:Życzę Wam szczęścia i powodzenia
A ja mam dzięki Wam dodatkowe trzy dni wolnego.
Egzaminy gimnazjalne
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
dostałem się do batorego, wiem jak było, wiem jacy tam są ludzie, stereotypy gówno mnie obchodząSolaris U10 pisze:To jakiś dziwny stereotyp (przynajmniej u mnie tak nie jest)!jajcys pisze:A co do wyboru liceów : nie polecam iść do tych "renomowanych" szkół, chyba że nie macie pomysłu na życie i chcecie 3 lata zapieprzać i potem wpisać sobie w zamian za to w CV "byłem w Batorym"

M-1 507 509 N22+N72
Starałem sięm72 pisze:Twój też, taki męski, Bidżejku
Wycieczki gdziekolwiek są po prostu zajebiste. To zawsze najlepsza okazja i pretekst do urlopu na żądanie, popularniej zwanego wagaramiradeom pisze:Do tego dochodzą wycieczki jednodniowe i spływy kajakowe. Na wycieczki ogólnie nie narzekam. Pani wie, że nudzą nas muzea itp., dlatego zwiedzaliśmy np. elektrociepłownię na Żeraniu, śluzę nad Kanałkiem Żerańskim, Instytut Badań Jądrowych w Świerku (łącznie ze zwiedzaniem reaktora).
Zresztą te egzaminy gimnazjalne to świetna sprawa. Od czwartku nie byłem w szkole, ponieważ "uczę się", a teraz jeszcze trzy dni tylko po 2h w szkole. No i w poniedziałek też będę tak wykończony egzaminami i ryciem dniami i nocami, że pewnie nie zawitam do szkoły
- MeWa
- Cukiereczek
ciekawe, już nie pamiętam jak to było wcześniejgemba pisze:nie. 2 lata temu do wszystkich klas chcieli takie same przedmioty - mat, pol, bio i chyba hist.
my tam mieliśmy dwie wyczieczki kilkudniowe na rokradeom pisze:No nie no, ja was proszę... Moja wychowawczyni od września mówi, że nie ma czasu na takie rzeczy i nigdzie nie jedziemy (klasowo).
[ Dodano: Wto 21 Kwi, 2009 18:15 ]
a właśnie się stereotypami posługujesz, fakt, o Batorym różne rzeczy się mówiło, ale akurat nie można uogólniać i na postawie Batorego tworzyć opinie o innych renomowanych szkołach (pytanie jeszcze które za takowe uznajemy)jajcys pisze:dostałem się do batorego, wiem jak było, wiem jacy tam są ludzie, stereotypy gówno mnie obchodzą
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Masz ode mnie +1 do Lisa-Kuli - też jestem absolwentem tego LO. Jeszcze żeby lepszą salę gimnastyczną mieliradeom pisze:Ja wybieram się do Lisa-Luli i Barbosy. Głównie dlatego, że stosunkowo blisko i dobry dojazd. Lis-Kula na miejscu pierwszym. Znam dużo uczniów/absolwentów tej szkoły i ich opinie są pozytywne.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...