a absolwenci lat poprzednich nie mogą być??Premo pisze:Nie napisałem że każdy. Ale wiem że jest co najmniej kilka osób
O ksztaĹceniu ĹcisĹym, w tym transportowym
Moderator: Szeregowy_Równoległy
- Petroniusz
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Premo pisze:O co chodzi?Petroniusz pisze:Ja na razie jestem na przerwie, ale będę apelował.
Milicjant: Obok! Co to przepisów nie znacie?!
Miś: Tak słusznie. Jak człowieka przyprze to zapomina o regulaminie. Macie rację.
Milicjant (do więźnia w toalecie): No, długo jeszcze będziecie siedzieć?!
Więzień: Piętnaście lat, ale będę apelował!
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Tak jest - tylko głupoty im w głowiejasiu pisze:ta dzisiejsza młodzież, za nic ma klasyków.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
-
- Kontakt:
Mam nadzieję, że inne niż LTK i SRK kierunki stoją na wysokim poziomie, bo obserwując studentów po LTK, SRK autorytatywnie stwierdzam, że Polibuda Warszawska kształci na żenującym poziomie.... natomiast mam bardzo dobre zdanie o kolejówce na Politechnice Radomskiej- albo po prostu trafiły mi się perełki....Jarek pisze:Co nie zmienia faktu, że bardzo ten wydział cenię i studiowanie na nim bym pasjonatom rekomendował.
Całuję Was w Wasze małe serduszka.