128N PESA Jazz Duo (Ten długi, z dwiema wielkimi głowami)
-
gfedorynski
Pewnie to nie pierwszy raz, ale 3605 widziany dziś na jeździe próbnej na Młynarskiej. Zresztą w ogóle ciekawe rzeczy można dziś było na niej zobaczyć.
Ten to już od dwóch tygodni chyba stoi 
-
gfedorynski
Chodziło właśnie o to, że nie już stoi, tylko jeździ.
3605 drugi dzień stoi na R-4
Spóźniony, miał być wczoraj
Teraz co drugi dzień bądź trzeci coś powinno przychodzić 
A kiedy 3602 i następne sztuki zaczną wozić pasażerów? Bo tu jakoś postępu nie widać. 
Jak zostaną odebrane, maksymalnie trzy wagony na raz mogą być odbierane.
Trzy? A nie przypadkiem ciut wiecej? Tak 3x wiecej?
Producent może zgłosić 3 jednocześnie. Dostarczyć i kontynuować ich produkcję na kanale w TW może więcej.Pablo-waw pisze:Trzy? A nie przypadkiem ciut wiecej? Tak 3x wiecej?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
No to dajac dwa miesiace na testy (szczodry jestem), ostatni powinien przyjsc koniec maja. Czyli za jakies 43 dni. Brakuje 39 sztuk (te 5 ma inny termin jak pamietam?). Codziennie dostawa? Niewykonalne...
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
5000 km da się zrobić w mniej, niż trzy tygodnie. Wszystko w rękach producenta.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jasne, ze sie da! Ale zakladajac ze Pesa bedzie w stanie przejechac kazdym wozem bez awarii w powiedzmy 20 dni, no to mamy inny problem. 44 wozy do konca lipca - 14+30+31+30+31 daje 136 dni. Dzielimy to na owe 20 i wychodzi prawie 7. 7*dozwolone 3 na raz? 21. A pozostale 23? Teraz musieliby zejsc ponizej 10 dni na woz zeby zdarzyc. Chyba nie ma watpliwosci, ze to nierealne. Prawda?
Wy tu gadu-gadu, a 3603 i 3604 na mieście