Moim zdaniem nie ma absolutnie żadnego znaczenia, co oni obydwaj wczoraj mówili.JacekM pisze:Ja jestem nieprzekonany i bardziej przemawia do mnie wczorajsze przemówienie JarKacza od emocjonalnego ataku Tuska.
A teraz o polityce... (tej krajowej)
Moderator: Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Niewiele większe.JacekM pisze:To fakt, niestety znaczenie ma to co było o 19 w tvn i 19.30 w tvp.Moim zdaniem nie ma absolutnie żadnego znaczenia, co oni obydwaj wczoraj mówili.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Wiesz, że to w połączeniu z wielką literą w słowie premier stwarza wrażenie jakbyś darzył go nabożną czcią?reserved pisze:Za to ja jak zwykle zgadzam się z Premierem Tuskiem.
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Zwiedzałeś nasypy kolejowe ?reserved pisze:Za to ja jak zwykle zgadzam się z Premierem Tuskiem.
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
Mają i to dużo...Wbrew pozorom.Na nasypach rośnie ulubiona roślina Wielkiego Dietetyka Niesiołowskiego.
Ciekawe co ? Może przynależność do tej samej ekhm...partii ?
- MeWa
- Cukiereczek
"Zgadzam się z premierem Tuskiem" nie oznacza, że muszę zgadzać się z postępowaniem czy wypowiedziami każdego z członków tej partii. Jak już bierzesz udział w dyskusji, to nie używaj argumentów od czapy.mobil one pisze:Ciekawe co ? Może przynależność do tej samej ekhm...partii ?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Bardzo często na forach internetowych gdy krytykuję Pana Kaczyńskiego, to jestem zaraz oskarżany o popieranie Pana Tuska. I to samo spotyka również innych dyskutantów.
ps. "Pan" pisałem z dużej litery jako zwrot grzecznościowy, a nie uwielbienie dla którejkolwiek z tych osób, których osobiście delikatnie mówiąc nie popieram.
ps. "Pan" pisałem z dużej litery jako zwrot grzecznościowy, a nie uwielbienie dla którejkolwiek z tych osób, których osobiście delikatnie mówiąc nie popieram.
http://www.youtube.com/user/esbek2
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
Z panem Niesiołowskim też się często zgadzam, niemniej słowa, jakie wypowiada on wielokrotnie budzą mój sprzeciw i sprawiają, że nie jest on godny mojej uwagi.MeWa pisze:"Zgadzam się z premierem Tuskiem" nie oznacza, że muszę zgadzać się z postępowaniem czy wypowiedziami każdego z członków tej partii. Jak już bierzesz udział w dyskusji, to nie używaj argumentów od czapy.
Oglądałem tyle ile wytrzymałem, ale właśnie przez to, że nie mówił nic nowego uznałem, że nie warto. No ale jeśli ci się chce, możesz to, czego nowego się dowiedziałeś o rządzie Tuska od Kaczyńskiego przytoczyć.JacekM pisze:Przez godzinę jechał z głowy, wyliczając 12 punktów. I uwaga - o Smoleńsku odezwał się pod koniec wystąpienia. Oglądałeś? Czy tylko na podstawie agitki red. Sobieniowskiego się wypowiadasz?
Nie wiem, co powiedział Sobieniowski, nie oglądam wiadomości na żadnym kanale - strata czasu.
Mnie wypowiedź Tuska też nie przekonała, ale jestem przyzwyczajony do tego, żeby nie kierowac się tym, co mówią politycy - a na pewno nie PO, których PR opiera się na 'to nie my', 'nic o tym nie wiem', 'pani redaktor, nie mogę teraz powiedzieć' i na mieleniu nudnych zdań wypowiadanych z nudnym wyrazem twarzy.Ja jestem nieprzekonany i bardziej przemawia do mnie wczorajsze przemówienie JarKacza od emocjonalnego ataku Tuska.
Kaczyńskiemu udało się opanować dobrze mówienie kłamstw i bzdetów z kamiennym wyrazem twarzy Poważnego Profesora i myślę, że jesteś chyba jednak za młody żeby mieć lata 2005-07 i odwalanie przez niego tych samych numerów przed oczami, jeśli w ogóle bierzesz pod uwagę, żeby coś z tego, co powiedział, odnosiło się do rzeczywistości.
No i właśnie to jest ta przykra różnica w czasie, że dla młodych to jest jedynie 'ale zrobił Tuska, jaki numer' bez refleksji nad dokładaniem się do rozkładu i tak leżących już standardów politycznej dyskusji.Na moim timelinie na twitterze poza posłami PO reakcje były pozytywne.