Jak będzie jego korekta wymuszona dotychczasowymi protestami.Bastian pisze:Ciekawe, kiedy się obudzą ci, którym podobają się różne elementy projektu bielańskiego.
Komunikacja w Starej Miłośnie
Moderator: Wiliam
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Petroniusz
Cóż, piszcie, że planujecie takie zmiany. O 502 nie było ani słowa w żadnym projekcie.Bastian pisze:Cóż, jeśli w jakimkolwiek konsultowanym projekcie podoba się wam choć jedna propozycja - piszcie i szukajcie poparcia u innych, znacznie zwiększy to szanse, że wcielone w życie zostanie to właśnie lub coś zbliżonego.
ness pisze:Ech, bylo to juz walkowane wielokrotnie.
Czy ktos zabranial tym ktorym 502 przez goclaw pasowalo wyrazac swoja opinie?
Gdyby oprocz protestow byly tez jakies pochwaly (korespondecja z ZTM), to pewnie inaczej by sie to potoczylo.
teraz to juz tylko szkoda etc
macie nauczke, zreszta pewnie nie tylko wy.
Rozumiem, że jak TY jesteś z czegoś zadowolony to zawsze piszesz tonę listów pochwalnych?
przy tej zmianie nie mozna zapomniec takze o tym, ze stara milosna nie tylko chce byc dobrze polaczona z centrum, ale i z innymi dzielnicami wawy. Nawet jakby jezdzily czesto i bez korkow przez ostrobramska, to i tak w porownaniu do trasy przez goclaw, polaczenie na sadybe czy ursynow ma fatalne... bo z 3 linii 401, 148 i 168 zostaje tylko jedna 168 i zapewne nie bedzie jakos dopasowna do 502 i sie bedzie stalo na przystanku w zime po 15 minut i marzlo... rozumiem, ze trzeba jechac az do centrum i tam sie przesiadac ?  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Czynniki polityczne z tej dzielnicy zadecydowały, że tak ma być (niby) lepiej.smash pisze:przy tej zmianie nie mozna zapomniec takze o tym, ze stara milosna nie tylko chce byc dobrze polaczona z centrum, ale i z innymi dzielnicami wawy. Nawet jakby jezdzily czesto i bez korkow przez ostrobramska, to i tak w porownaniu do trasy przez goclaw, polaczenie na sadybe czy ursynow ma fatalne... bo z 3 linii 401, 148 i 168 zostaje tylko jedna 168 i zapewne nie bedzie jakos dopasowna do 502 i sie bedzie stalo na przystanku w zime po 15 minut i marzlo... rozumiem, ze trzeba jechac az do centrum i tam sie przesiadac ?
widać musieli protestować u Ciebie na ochocie bo w SM było cicho na ten tematness pisze:to ze spora/glosna czesc mieszkancow SM domaga wszelkimi sposobami powrotu starej trasy bylo jakas tajemnica?Rozumiem, że jak TY jesteś z czegoś zadowolony to zawsze piszesz tonę listów pochwalnych?
wiec teraz nie jęcz...
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Można by chociaż wtyczki wpisać w rozkład
(bo jeśli dobrze doczytałem to będą znów kursować)
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
Krzysiek_S
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ale wtyczki były OIDP całodzienne. Jeśli wpisano je rano można wpisać je np. także popołudniu (przynajmniej w kierunku wschodnim). Ale pewnie niedasie.Krzysiek pisze:Są wpisane rano, 502 jeździ wtedy co 20 minut mniej więcej.R-11 Kleszczowa pisze:Można by chociaż wtyczki wpisać w rozkład(bo jeśli dobrze doczytałem to będą znów kursować)
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
-
Krzysiek_S
Hmm przed samą zmianą trasy była chyba jedna wtyczka D6[ D5 zawieszona dawno] rano i może po południu nie pamiętam. Wtyczki całodziennej nie przypominam sobieR-11 Kleszczowa pisze:Ale wtyczki były OIDP całodzienne. Jeśli wpisano je rano można wpisać je np. także popołudniu (przynajmniej w kierunku wschodnim). Ale pewnie niedasie.Krzysiek pisze:Są wpisane rano, 502 jeździ wtedy co 20 minut mniej więcej.
I właśnie tą brygadę D6[ 05] wpisano w rozkład poranny, po obiedzie chyba nie ma już wtyczek.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Może faktycznie to były tylko dodatki - sam już nie wiem ale zapewne masz rację
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Na 502 nie ma teraz wtyczek, ani dodatków (jeżeli moja wiedza jest prawdziwa). Zagęszczenie poranne wynika tylko z tego, że potem postoje na DWC są po prawie 30 minut, więc rano było z czego obciąć.
- Colony
- Kontakt:
Pała z minusem za oznaczenia w 198. Brak naklejki na Chodkiewicza przez co żaden wóz się tam nie zatrzymywał. Głowackiego oznaczony jako stały w koralach, a na tablicach jako na żądanie. Pozostawienie przystanku przy Armii Krajowej (po kościelnej stronie) bez przekreślenia przez co wielu kierowców się myliło...
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)