Z jednostkowych jazd 517 na Targówku to może się nie wypowiadaj. Czy nie możesz wprost napisać, że w boli Ciebie wątroba że nie możesz posadzić swojego tyłka w 523, tylko nóżki bolą od stania? To, że linia 517 jest do reformy to nie przeczę. Ale wsiadanie w byle jaki kurs i próba udowodnienia, że to muchowóz i należy linię trzeba skasować uważam za idiotyzm. Takie zdjęcie to mogę wykonać w niedzielę rano o 9 w swoim 169 z Bródna i frekwencja jest podobna. Czy linię trzeba skasować?fik pisze:Tak, oczywiście spodziewałem się takiego komentarza (choć forma "na przeciwpotoku" przyszła i walnęła mnie z byka, ale jej się nie dałem). Problem polega na tym, że na moście Poniatowskiego tramwaje jadą nabite w obie strony, na moście Ś-D to samo, tylko biedne 517 ma jakiś "przeciwpotok". Za chwile okaże się, że metro między Ratuszem a Politechniką ma jakieś przeciwpotoki.SławekM pisze:Gratuluję robienia zdjęcia na przeciwpotoku
Jeśli 509 z Wileniaka jest w stanie sprawić, że 517 jest puste jak bęben, to oznacza tylko jedno: 517 jest absolutnie niepotrzebne jako linia łącząca Targową z Centrum. Dziękuję za dostarczanie mi argumentów.SławekM pisze:A przed nim jechało 509, które zgarnęło pasażerów.
[ Dodano: Śro 25 Wrz, 2013 22:54 ]O 19.04 zdjęcie zostało wrzucone na fb. Zwróć uwagę, że za oknem autobusu masz szarówkę, a w marcu o 19 jest ciemno jak oko wykol.emyl pisze: Jak wyjaśnisz fakt, iż do obrazka przypisana jest zupełnie inna data i godzina?![]()
Ale oczywiście do jaśnie pana fika argumenty i tak nie trafią nawet jakby 50 osób napisało że kłamie i tak wie swoje.
To tyle z mojej strony.