Dokładnie o to chodziło. W ramach remontu korygowana jest geometria, a etapowania rocznego nie zakładano. Musimy poczekać do wiosnyMichalJ pisze:Tak. Łuki dla 10 są w całości stare, łuki dla zjazdówek w całości nowe, a w pozostałych dwóch relacjach stare nie zeszło się z nowym.
Objazdy tramwajowe 2010
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dokładnie wtedy. Ale oby nigdy...MichalJ pisze:Bonusowo: kiedy brak tych relacji okaże się kłopotliwy? Obstawiam jakąś awarię czegoś i brak możliwości objazdu...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
Były przy zamknięciach Puławskiej (S-E) i Wołoskiej (N-W). Oczywiste, że nie planuje się ich ponownego zamykania w tym czasie 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A w Berlinie co drugi tramwaj objazdami jeĹşdzi, bo remonty. Ale ja nie o tym...
Sadze, ze te relacje po zakonczeniu modernizacji trasy w al. Niepodleglosci i tak beda wykorzystywane w razie objazdow i wiekszych awarii, z kierowaniem przez instruktora. Po prostu na tak obciazonym skrzyzowaniu wykrajanie dodatkowych faz bedzie problem co najmniej do czasu rozszerzenia zszr - a i to pod warunkiem zmiany jego zalozen. Zwlaszcza, jesli jakims cudem uda sie zwezic jezdnie na rzecz przystankow.
Sadze, ze te relacje po zakonczeniu modernizacji trasy w al. Niepodleglosci i tak beda wykorzystywane w razie objazdow i wiekszych awarii, z kierowaniem przez instruktora. Po prostu na tak obciazonym skrzyzowaniu wykrajanie dodatkowych faz bedzie problem co najmniej do czasu rozszerzenia zszr - a i to pod warunkiem zmiany jego zalozen. Zwlaszcza, jesli jakims cudem uda sie zwezic jezdnie na rzecz przystankow.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.