TVN Warszawa

Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte

Awatar użytkownika
MeWa
Cukiereczek

Post autor: MeWa » 11 kwie 2011, 23:11

Pytanie - po co? Tak jakby to byli niesamwoci, wyjątkowi dziennikarze, czołówka dziennikarstwa polskiego...
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"

[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]

Aligator

Post autor: Aligator » 12 kwie 2011, 11:51

Czy losem byłych dziennikarzy TVN Warszawa będziecie się tu zajmować aż do ich wymarcia?!

Wiesz biorąc pod uwagę takie aspekty jak wygląd Kotlewskiej to myślę że to całkiem prawdopodobne - choć zabawne bo o tego typu panienki wcale nie trudno ;P
"Spóźniony pociąg przyspieszony relacji xyz, przyjedzie z opóźnieniem ok. 25 minut. Opóźnienie może ulec powiększe... zmianie"

fluger

Post autor: fluger » 12 kwie 2011, 14:22

TVN24 powinno zmienić nazwę na WSI24 bo tam dużo pracuje byłych pracowników tych służb.

Awatar użytkownika
yavorius

Post autor: yavorius » 12 kwie 2011, 15:56

fluger pisze:TVN24 powinno zmienić nazwę na WSI24 bo tam dużo pracuje byłych pracowników tych służb.
To była niezwykle merytoryczna wypowiedź :-"

bartoni722

Post autor: bartoni722 » 12 kwie 2011, 17:22

A gdzie "odważny" post o kozetce? Czyżby autor się go zawstydził?
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. :(

Awatar użytkownika
MisiekK

Post autor: MisiekK » 12 kwie 2011, 18:25

fluger pisze:TVN24 powinno zmienić nazwę na WSI24 bo tam dużo pracuje byłych pracowników tych służb.
Coś spore frustracje w niektórych rodzi stacja TVN24. Ja nie oglądam i wali mnie kto tam pracuje.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.

Aligator

Post autor: Aligator » 17 kwie 2011, 19:43

W prawdzie nie apropo samego TVN ale koncernu ITI i jego kumpli z "Agory"...

Mały psikus z sobotniego meczu Lech:Legia :)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LP2k#at=23

Aż dziwne że media to przemilczały...
"Spóźniony pociąg przyspieszony relacji xyz, przyjedzie z opóźnieniem ok. 25 minut. Opóźnienie może ulec powiększe... zmianie"

Rosa

Post autor: Rosa » 17 kwie 2011, 20:42

To nadaje się raczej do tematu o ekstraklasie a nie TVN Warszawa ale musze przyznac że jak wczoraj to zobaczyłem to jakos tak mi sie całkiem miło zrobiło i od razu zapałalem cieplejszym uczuciem do tych kibiców :). Jeszcze ciekawsze jest poczytanie komentarzy pod tym filmikiem :D
Taraz ITI za karę spusci klub do I ligi ;)

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 17 kwie 2011, 21:19

Widzę, że krytycy Wyborczej inspirują się działaniami kibolstwa, brawo :D
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 17 kwie 2011, 21:24

Rosa pisze:Taraz ITI za karę spusci klub do I ligi ;)
I dobrze.
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
hafilip84
Jego Gryząca Albumowość

Post autor: hafilip84 » 17 kwie 2011, 22:03

Ja tam w ogóle nie wiem o co chodzi ze sporem, i wątpię bym w ogóle chciał wiedzieć, ale podobało mi się zbliżenie tej płachty, które widziałem u kogoś na facebook'u. W kolumnach po lewej jest Lorem Ipsum ;)

Awatar użytkownika
JotPeCet

Post autor: JotPeCet » 17 kwie 2011, 22:42

Znaleźli sobie kibole zabawę wprost przerysowaną spod krzyża na Krakowskim Przedmieściu, pt. "jakim Ty jesteś Polakiem?"

Dla mnie "nagonka" GW na kiboli to przede wszystkim odzwierciedlenie coraz większego oburzenia społeczeństwa na burdy niepotrafiącej się kontrolować młodzieży.
Polityka złym doradcą w pracy!

Awatar użytkownika
MeWa
Cukiereczek

Post autor: MeWa » 18 kwie 2011, 0:32

komentarz pod filmikiem pisze:Twój sąsiad kupuje Wybiórczą- nie kłaniaj się mu.

Twoja dziewczyna czyta Wybiórczą- rzuć ją!!!!

Twój wykładowca pisuje do GW- nie chodź na wykłady.

Twój kolega wymienia osiągnięcia Michnika- to już nie jest Twój kolega.
naprawdę - ciekawe podejście do życia...
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"

[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]

Aligator

Post autor: Aligator » 18 kwie 2011, 11:47

To nadaje się raczej do tematu o ekstraklasie a nie TVN Warszawa ale musze przyznac że jak wczoraj to zobaczyłem to jakos tak mi sie całkiem miło zrobiło i od razu zapałalem cieplejszym uczuciem do tych kibiców . Jeszcze ciekawsze jest poczytanie komentarzy pod tym filmikiem
Taraz ITI za karę spusci klub do I ligi

To wrzuciłem by pokazać jak obiektywne i rzetelne informacje przekazuje opinii publicznej ITI :)

O to że klub zrzucą to bym się nie martwił - w końcu ITI chciałoby mieć na stadionie celebrytów a już widzę jak "pikniki" kupują bilety na mecze po spadku Legii (to byłoby strzelanie sobie w nogę).

Ps. ITI i Agora na takie podejście kibiców sobie zasłużyło oskarżając ich o całe zło tego świata i robiąc sobie z nich sensację.
Gdyby chłopcy z ITI nie koloryzowali i nie bawili się we wlepianie zakazów stadionowych za "cichy chód ulicą" - a uwierzcie że taką prewencję sobie zastsowali - to nie mieliby takich problemów. Media same wytworzyły sobie tę sytuację - podczas gdy jeszcze parę lat temu mieliśmy jedne z najlepszych (jeśli nie najlepsze - oprawy meczy - cała Europa Zachodnia zazdrościła "klimatu" na stadionach).
Widzę, że krytycy Wyborczej inspirują się działaniami kibolstwa, brawo
Patrząc na poziom organizacji "Ultrasów" i na to co potrafią sami wykonać to myślę że tu akurat naprawdę jest się czym inspirować... no ale to tylko moje skromne zdanie oparte na tym co widziałem w ich wykonaniu - mniejsza z resztą o to bo to nie temat po temu.
I dobrze.
A ldaczego dobrze? Ponieważ kibice nie trawią zarządu?
Obrażam się i niszczę klub bo kibole nie kochają ITI? ;)
No opanuj się Bastian... to wolny kraj i myślę że kibice mają prawo manifestować swoje poglądy jak każdy inny - jeżeli natomiast Michnik czuje się urażony to niech dochodzi swojego drogą sądową - choć nie sądzę by mógł cokolwiek osiągnąć bo nie jest niczym "tajnym" fakt że jego ojciec i brat "pracowali" dla ZSRR.
Jeżeli czujesz się obrażony za tego typu transparenty to co byś powiedział gdybyś poszedł na mecze Primiera Division? - Tam na trybunach powiewają sierpy, młoty, "Staliny", "Guevary" bądź swastyki (w zależności od orientacji politycznej kibiców) ;)
Z tym że o tym również w Polsce media nie wspominają albo napominają bardzo rzadko - jeszcze okazałoby się że mamy bardzo kulturalnych "kiboli" :)

Dla mnie "nagonka" GW na kiboli to przede wszystkim odzwierciedlenie coraz większego oburzenia społeczeństwa na burdy niepotrafiącej się kontrolować młodzieży.

Społeczeństwo nie ma tu nic do rzeczy. "Ultras" zaczęli poruszać drażliwe tematy - krytykować Michnika, Wyborczą i ITI za brak obiektywizmu, oraz politykę władz samorządowych za nieudolność.
No i media musiały tu "ukrócić" zanim rozleje się to po kraju...
naprawdę - ciekawe podejście do życia...

Każdy ma prawo do swoich poglądów ;)
Jedni wielbią Urbana czy Michnika, inni już nie do końca... na tym polega wolność poglądów. Nie musi to Tobie odpowiadać ale wiesz sporo z tych ludzi obstawiam że jest nie mniej wartościowymi jednostkami od Ciebie...

BJ
(BJ.2052)

Post autor: BJ » 18 kwie 2011, 16:58

Nie no, ale wiesz - wszyscy nieprzepadający za np. GW to ciemnota i debile. Tylko poglądy Fika, który np. na każdym kroku próbuje zakpić sobie z bardzo dobrego tygodnika, jakim jest "Uważam Rze", są światłe i zajebiste ;)

Zablokowany