Zgadza się zastanawia mnie co autor rozkładu miał na myśli skracając pociąg do Warki o 7:17 z Otwocka obecnie ten pociąg odjeżdża z Falenicy o 7:29. Czy to tez jest efekt remontu na lini skierniewickiej ??? nie wydaje mi sie!!!wiaterek pisze:KM7- stacja Józefów- w kierunku Warszawy - godziny szczytu porannego
7:01 - KM - podwójny kibel
7:13 - SKM - pojedyńczy kibel (pełny już w Michalinie)
7:42 - SKM (wcześniej o 7:36)
Mamy 30 minutową dziurę przez skasowanie kibla o 7:31 z Pilawy do Grodziska.
Było całkiem fajnie.
Jest do d***.
A to wszystko przez remont skierniewicki.
Nie można było skrócić tego i innych skasowanych pociągów np. do Zachodniej ?
W ogóle pasażerowie z Pilawy i okolicznych miejscowości bliżej Otwocka dostali najbardziej w kość.
Tam alternatywy w postaci SKM nie ma.
[ Dodano: |1 Mar 2011|, 2011 15:58 ]
Bywalec pisze:KLIKtvnwarszawa.pl pisze:Pasażerowie współtworzyli rozkład Kolei Mazowieckich
Dodatkowo na korektę rozkładu jazdy wpłynęły modernizacje tras kolejowych. Chodzi tutaj o trasę z Warszawy do Skierniewic, Dęblina czy Działdowa. – Prace modernizacyjne są nieuniknione. Tam gdzie to możliwe nasze bilety będą honorowane u innych przewoźników, lub pojawi się komunikacja zastępcza – uspokajała Nowakowska.
Szczegóły wszystkich zmian są dostępne na stronie Kolei Mazowieckich, poniżej przedstawiamy te najważniejsze:
bf/ec
Czy jakieś informację o remoncie na lini Otwockiej/Dęblińskiej, mi umknęły czy KM uważają że ludzie są ciemni i ułomni i uwierzą w słowa o remoncie na lini otwockiej ???