Przy okazji te powiadomienia są strasznie przydatne, bez nich bym tego nie zobaczył
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Zmagania z językiem polskim
Moderator: Szeregowy_Równoległy
Hehe, dawno mnie tu nie było
To z pośpiechu i nieuwagi, na ogół zdaję sobie sprawę, że we wszechświecie krąży ta zasada, że z takimi częściami mowy odpowiadających na pytanie jak/jaki/jaka/jakie nie piszemy łącznie. Wiem, że jaka/jaki/jakie to przymiotnik ale co to było te jak to już nie pamiętam
Zawsze byłem słaby z tymi nazwami ortograficznymi.
Przy okazji te powiadomienia są strasznie przydatne, bez nich bym tego nie zobaczył
Chwała dla tego, kto to wymyślił 

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
Kto to ten Tamek?reserved pisze:A co tak naprawdę chcecie, żeby zostało na Tamka?
A właśnie nie mogłem się zdecydować, którą formę wybrać.
Rzeczywiście.
Swoją drogą ciekawe rzeczy o nazwie ul. Freta piszą:
http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/odmian ... ;4198.html
Coś masz ostatnio problemy z odmianą.reserved pisze:A właśnie nie mogłem się zdecydować, którą formę wybrać.Rzeczywiście.
A z tym Freta to nie zrozumiałem chyba ciekawostki.
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
A ja po raz kolejny widzę, że Bańko jest słaby. To ze Zgodą to blamaż, nie boję się użyć tego słowa, a nie "nieścisłość".
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Myk!reserved pisze:Ale w tym czasie, gdy się wrócę, idąc do góry byłbym u górze.
Aleś szybki. 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Reserved kontra deklinacja... Napierdzielanka lepsza niż w niedzielę w Dublinie 
Wróżę mu karierę w dziennikarstwie, naprawdę.
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Oj przestańcie, czepiacie się. Z pośpiechu tak napisałem, tuż po wyświetleniu kliknąłem w edycję i poprawiłem. Domas był szybki i zdążył złapać to, zanim zedytowałem. Też mi powód do żartów. A dziennikarzem nie będę, ale z innego powodu. No przepraszam, nie zauważyłem, szybko piszę na klawiaturze, ale czy to powód, żeby zaraz jakieś docinki robić?
Nie, oddam wszystko, żeby móc pracować w Warszawie!
- Bastian
- Sułtan Maroka
Będą "Tychy, oddział zamiejscowy Warszawa" 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
W porządku, na to mogę przystać. Byleby zarobki były na poziomie.
Chyba w Warszawa.Bastian pisze:Będą "Tychy, oddział zamiejscowy Warszawa"
ŁK