Koordynacje rozkładów
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
To nie jest temat do wypisywania widzianych na mieście stad. Jeżeli coś takiego chcecie, to zgłoście się do moderatorów Obserwacji Brygadowych.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie kłam
O czerwonym i zielonym to są Twoje słowa.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Pawciu, a tylko się waż!Łukasz pisze:Przesuń to do wolnych chwil
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ciekawe, jak w praktyce wyjdą koordynacje i skomunikowania grudniowych nowości...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Ikarus 5780
805, 718 z 390 to z deka ciężko skoordynować, bo 718 i 805 w szczycie B, bo o ten chodzi stoją w korkach na Targowej i mają poślizg za to 390 jest w szczycie B punktualne i efekt taki, że mogą jeździć razem, nie mówiąc o 190 które po pierwsze nie jest z niczym skoordynowane, a po drugie co ciekawe często jest tak, że jedna brygda jest dużo w plecy i przyjeżdżą nabita a druga półpusta o czasieŁukasz pisze:
Jak już jesteśmy tutaj, to ok. 18:30 z Dw.Wileński 13 odjechała wielka i nieprzerwana niczym czwórka w ciągu 2 minut: 190 307 805 390.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No toż to właśnie tu przewidywaliśmy.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow