Po pierwsze: dlatego, że nie zadałeś pytania. Po drugie: nie ma w Warszawie takiej ulicy... Naprawdę, trochę dbałości o swój ojczysty język by nie zaszkodziło.pasażer pisze:Wiecie dlaczego wyszukiwarka ZTM nie potrafi powiedzieć jak do jechać na ul.Rodzin Hiszpańskich a autobuser wie jak.
Wyszukiwarka połą czeń oszukuje??
Ok w wyszukiwarce napisałem Rodziny Hiszpańskich tzn. przwidlowo tu obciąłem "y" tylko ona nie zna takiej ulicy. Co to znaczy nie zadałem pytania? Pytanie (zadanie) brzmiało "pokaż połączenie z przystanku "A" do ulicy Rodziny Hiszpańskich".Adam G. pisze:Po pierwsze: dlatego, że nie zadałeś pytania. Po drugie: nie ma w Warszawie takiej ulicy... Naprawdę, trochę dbałości o swój ojczysty język by nie zaszkodziło.pasażer pisze:Wiecie dlaczego wyszukiwarka ZTM nie potrafi powiedzieć jak do jechać na ul.Rodzin Hiszpańskich a autobuser wie jak.
A jeśli jest jak piszesz to dlaczego autobuser jednak wiedział jak mam dojechać.
-
Linie może są tylko trasy nie potrafi wyznaczyć .Andrzej162 pisze:Chciałbym zaznaczyć że wyszukiwarka jest aktualizowana , codziennie w nocy i nie może być tak że nie ma linii czy czasów
Mam następny kwiatek jechalem z Saskiej do Poetów Wyszukiwarka poleciła wysiąść na przystanku "Żerań a przecież na Konwaliowej jest jerszcze jeden bus to czy nie powinna pokazywać przystanku z największą ilością linii?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Eh, zaznaczona "długi czas na przesiadkę" a wyszukiwarka i tak uparcie proponuje 15 1 przy Bitwy (rozkładowo jest minuta i z reguły 1 wyjeżdża z Banacha, gdy 15 stoi sobie na światłach przy pomniku mylnie interpretowanym przez elektorat PiS jako pomnik Powstania)... do bani.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Czy wyszukiwarka w trybie "długi czas na przesiadkę" powinna podawać przesiadkę z czasem 1 minuta?!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.