(!) Tramwajem na Tarchomin
Moderator: Wiliam
Skieruje się tramwaj z Tarchomina na Marymont, a później się powie, że trzeba zawiesić inwestycję przedłużenia tego tramwaju dalej, bo na tramwaje nie ma popytu…Bernard pisze:Gazeta Stołeczna: Tramwaje z mostu pojadą na Marymont zamiast na Młociny
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bywało.drapka pisze:A bywało tak?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Mam taką nadzieję.Stary Pingwin pisze:Chodzą słuchy o 6 do Huty.
Wydłużenie 211 jest jedynym logicznym wyjściem.MichalJ pisze:Bardziej mnie ciekawi, co to za linie dowozowe do tego tramwaju mają być i kosztem czego...
Nie sądzę, żeby ktokolwiek miał nadzieję na to, że będzie tym jeździło przynajmniej tyle osób, aby zapełnić siedzące... No ale przynajmniej będzie szansa na przypdakowego pasażera, na trasie Tarcho - Młociny nie byłoby wielkiej szansy na przypadkowego...Vilén pisze:Skieruje się tramwaj z Tarchomina na Marymont, a później się powie, że trzeba zawiesić inwestycję przedłużenia tego tramwaju dalej, bo na tramwaje nie ma popytu…
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Bastian
- Sułtan Maroka
A 133? A 152?Wolfchen pisze:Wydłużenie 211 jest jedynym logicznym wyjściem.
Na jakich Młocinach?KwZ pisze:Będzie przesiadka na Młocinach na linię... 6
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
To nie do końca tak będzie. Sporo ludzi pewnie jednak wybierze tramwaj plus przesiadkę do 17, więc popyt na 17 może wręcz wzrosnąć.Bastian pisze:To dopiero Osa będzie narzekać na nadpodaż na MarymonckiejBo w skrócenie 17 do Marymontu nie bardzo wierzę - byłby to silny cios w AWF i Szpital Bielański.
ŁK
W ramach oszczędności i nietopienia kolejnych brygad dołoży się przystanki dla E4, E6 i E8...Wolfchen pisze:Wydłużenie 211 jest jedynym logicznym wyjściem...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Też się nad tym zastanawiałem, ale jak je gdzieś dalej upchnąć?Bastian pisze:A 133? A 152?
Głupie by to nie było, bo to i tak prawie zwyklaki...MisiekK pisze:W ramach oszczędności i nietopienia kolejnych brygad dołoży się przystanki dla E4, E6 i E8...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43