Taka to atmosfera modlitwy i pokoju, że musiałem wzywać policję, by bronić siebie i żonę...BJ pisze:atmosfera modlitwy i spokoju.
Sprawa krzyĹźa prezydenckiego
Moderator: Szeregowy_Równoległy
A w tej bajce były smoki?yavorius pisze:Taka to atmosfera modlitwy i pokoju, że musiałem wzywać policję, by bronić siebie i żonę...BJ pisze:atmosfera modlitwy i spokoju.
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupCO0
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
Ale to ludzie chodzący się modlić wierzą w smoki. A nie ich przeciwnicy.rafalzag pisze:A w tej bajce były smoki?yavorius pisze: Taka to atmosfera modlitwy i pokoju, że musiałem wzywać policję, by bronić siebie i żonę...
ps. Odkryłem dlaczego smoki zionęły ogniem - bo miały zapalenie gardła.

http://www.youtube.com/user/esbek2
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
Prymitywni to byli twoi kolesie i koleżanki spod krzyża. Ty zaś, ze swoimi głupimi uśmieszkami i komentarzami kompletnie niczym się od nich nie różnisz. No, ale co tu się dziwić, w końcu macie tego samego przywódcę.BJ pisze:A kto cię atakował?![]()
Chyba, że byłeś kolejnym prymitywnym prowokatorem. W tym wypadku - zachowałeś się debilnie i nierozsądnie, a ludzie jak to ludzie, są różni.
ps. Pewnie kobiety w krótkich spódniczkach też uważasz za prymitywnych prowokatorów, które same sobie są winne gwałtu. Spoko, znam ten poziom ludzi. Jako że staram się od nich trzymać jak najdalej, to z mojej strony koniec dyskusji w tej sprawie.
Daj namiar na swojego dealera - to co bierzesz musi być mega czadowe.rafalzag pisze:A w tej bajce były smoki?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale nienawiść, bądź przynajmniej poważne nielubienie jednostek bądź grup jest immanentną cechą PiSu. Jeśli ktoś jest zwolennikiem PiSu, to musi z założenia pewne grupy darzyć bardzo daleko idącą niechęcią. Posobnie musi wierzyć w mniej lub bardziej przebojowe teorie spiskowe, musi darzyć nieufnością i być podejrzliwym w stosunku do wszystkich, oprócz współwyznawców. To cechy działaczy PiS, które przechwytują osoby ich popierające. Jeśli popierasz PiS, to chcesz widzieć PiS u władzy, bo przejęcie władzy jest sensem istnienia każdej partii. A jeśli widzisz PiS u władzy, to godzisz się ze wszystkimi paranojami Jarka.bartoni722 pisze:Powinieneś zmienić na "Czemu część zwolenników partii PiS jest tak przesączona nienawiścią."
Mnie za to zastanawia czemu częśc tzw światowych, oświeconych i oczywiście jak najbardziej tolerancyjnych jest tak przesączona nienawiścia do wszystkiego czemu mogą przypiąć pisowską łatkę? Gdzies tej nienawiści uczą? Jakaś gazetka, Tv może? A może tak wypada bo teraz mamy taka modę i kto nie chce być ciemnogrodem to tak musi.
-
No tu przesadzasz. Czy wnuczek mohera który jest za PO i poczęstuje babcię czekoladką, to ta pomyśli, że chce ją otruć, bo jest z PO?Szeregowy_Równoległy pisze:. Posobnie musi wierzyć w mniej lub bardziej przebojowe teorie spiskowe, musi darzyć nieufnością i być podejrzliwym w stosunku do wszystkich, oprócz współwyznawców
I ja nie lubię ani PiS, ani PO, ale wiem, że aż tak źle z niektórymi fanami tej pierwszej nie jest tak źle.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527.