Ponadto podpisanie wieloletniej umowy na dostarczenie paliwa pozwala na uzyskanie bardzo atrakcyjnych stawek.kajo pisze:CNG PGNiG instaluje za darmo
Autobusy testowane w Warszawie
Zarówno LPG jak i LNG jak do tej pory nie wykazało - w przeciwieństwie do CNG - opłacalności w zastosowaniu w komunikacji miejskiej. Nie wiem jak jest teraz, ale w czasach, gdy zajmowałem się CNG amortyzacja kosztów była na tyle atrakcyjna, że opłacało się nawet dopłacić te 20% więcej za autobus.
15/12/2005-12/7/2019
-
Karol_1014
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W końcu coś musi zastąpić Jelcze.Krzysiek_S pisze:Na zajezdni Redutowa pojawił się Autosan SanCity12 LF.
Na razie tylko stoi.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
No cóż. Podejrzewam, że wystarczy jedno magiczne słowo "wybory". Już od jakiegoś czasu co parę dni wraca temat kolejnych ogromnych przetargów na autobusy dla MZA. Jednym z nich jest właśnie pozyskanie wozów z alternatywne źródłami zasilania.Flash8222 pisze:Tylko po co znowu MZA testuje wozy na CNG?
Jeżeli chodzi o Autosana to już dawno było wiadomo, że będzie testowany w Warszawie. Na razie krotki, w planach także przegubowy. Zasada prosta jak ktoś daje to się bierze. Tym bardziej, że producent z Sanoka zaczął ostro się reklamować.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To nie jest następca gniota, to najprawdziwszy gniot, remake nawet...drapka pisze:To aż tak z nim źle? W sumie obecnie następcą gniota ja bym nazwał te najkrótsze solarisy. Ale jeśli autosan chce konkurować...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- gregory5576
- Kontakt:
Autosan testowy. Półka rozdzielcza to stary man.Jak mi się uda to mogę zrobić jeszcze parę wyraźniejszych zdjęć.
[ Dodano: |4 Lis 2010|, 2010 17:39 ]
A 8-11 ma jeszcze przyjechać solaris na gaz, 12-stka.
[ Dodano: |4 Lis 2010|, 2010 17:39 ]
MC pisze:Od niedzieli Autosan na 2/150
A 8-11 ma jeszcze przyjechać solaris na gaz, 12-stka.
- gregory5576
- Kontakt:
No tak to nie wypał, już go nie ma.Piotrek pisze:Trzecie zdjęcie wszystko wyjaśnia
-
laryzbyszko