Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Objazdy tramwajowe 2011
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zawsze można się odwołać do wojewody i już po 30 dniach dostać odpowiedź, że... sprawa jest skomplikowana i wymaga kolejnych 30 dni.
Nie wiem, czy nie wymaga. Obecna organizacja skręcania w tej relacji nie przewiduje, więc zgodnie z przyjętą w mieście zasadą, potrzebna na nią jest nowa organizacja (czasówka) spełniająca wszystkie przepisy (i parę warsawianizmów).
Nie wiem, czy nie wymaga. Obecna organizacja skręcania w tej relacji nie przewiduje, więc zgodnie z przyjętą w mieście zasadą, potrzebna na nią jest nowa organizacja (czasówka) spełniająca wszystkie przepisy (i parę warsawianizmów).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Czy to znaczy, że można zaskarżyć brak znaku zakazu skrętu?Glonojad pisze:Obecna organizacja skręcania w tej relacji nie przewiduje
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
No właśnie.MichalJ pisze:Widziałeś gdzieś (a "u nasz" zwłaszcza) zakaz skrętu dla tramwajów?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dobrze napisałeś, nie przejmuj się. Nomenklatura tramwajowa jest inna, niż w ciężkiej kolei - zamiast "rozjazd" mówi się "zwrotnica", którą można zablokować, torowisko to nie płaszczyzna a zestaw torów itd.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A zakazy i nakazy to w ogóle tramwajów dotyczą?MichalJ pisze:Widziałeś gdzieś (a "u nasz" zwłaszcza) zakaz skrętu dla tramwajów?