Dokłądnie na to samo właśnie zwróciłem uwagę... Ktoś chyba jest kolekcjonerem tabliczek...Flash8222 pisze:Matko jedyna, co to za kretyński pomysł z liniami w jednym kierunku...
Most PĂłĹnocny - propozycje ZTM
Moderator: Wiliam
Gdzieś Ty znalazł drugą linię co 4 minuty?Plesim pisze:Rano będą 3 linie: co 10, co 4, co 4 (36 kursów/h),
a po południu 2 linie: co 8 i co 8? (15 kursów/h)?
Ja rozumiem "bardziej rozmyty szczyt" ale chyba nie aż tak?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A przepraszam, co 10, 10 i 4. Ale to nadal jest prawie 2 razy tyle wozów w godzinie.
No i z Nowodworów dwie linie: co 10 i co 4 to jakoś dziwnie wygląda.
[ Dodano: |6 Mar 2012|, 2012 14:24 ]
No i z Nowodworów dwie linie: co 10 i co 4 to jakoś dziwnie wygląda.
[ Dodano: |6 Mar 2012|, 2012 14:24 ]
No właśnie tak będzie, tylko jako E-6.Flash8222 pisze:Ale tak trudno zrobić by E-8 jeździło w szczycie B z dodatkowymi przystankami?MichalJ pisze:Akurat pomysł jednej linii E "od metra" jest dużo lepszy, niż gdyby miały być dwie.
Nawet nie dodatkowymi, po prostu przystankami w jednym kierunku.Flash8222 pisze:Ale tak trudno zrobić by E-8 jeździło w szczycie B z dodatkowymi przystankami?MichalJ pisze:Akurat pomysł jednej linii E "od metra" jest dużo lepszy, niż gdyby miały być dwie.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Podbite 101 spokojnie rozwiąże problem dojazdu popołudniowego, ale lepiej tworzyć kolejną linię udającą ekspres z tym samym czasem przelotuMichalJ pisze:Akurat pomysł jednej linii E "od metra" jest dużo lepszy, niż gdyby miały być dwie.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Nie sądzę, by była to sprawa odwagi. Raczej bym podejrzewał pojemność pętli na Młocinach. Zamiast jednej linii przelotowej niezaglądającej w ogóle na pętlę, miałbyć kolejne dwie do upakowania tamże.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan