Tolerancja i mniejszości
Moderator: Szeregowy_Równoległy
-
kozioł
- Bastian
- Sułtan Maroka
To po diabła się przyglądasz? Jak ktoś sika pod drzewem, to też podchodzisz mu w gacie zajrzeć? Czy też może jednak omijasz go wzrokiem?rafalzag pisze:Dokładnie. Zadowolony?
Jak się coś nie podoba, to nie patrzeć, nie ma lepszej metody.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Żałosny jesteś. Aż po prostu braknie słów.Fikander pisze:Ojciec Dyrektor byłby z ciebie dumny, młody padawanie.
Dla Twojej informacji - nie, nie robię tego, może Ty masz taki fetysz, ale ode mnie wara.To po diabła się przyglądasz? Jak ktoś sika pod drzewem, to też podchodzisz mu w gacie zajrzeć? Czy też może jednak omijasz go wzrokiem?
Jak się coś nie podoba, to nie patrzeć, nie ma lepszej metody.
I dodam, że nie będę koło tego przechodził obojętnie, tylko będę to na wszystkie możliwe sposoby tępił.
A Ty po prostu jesteś tchórz i jak się coś dzieje to udajesz, że nie widzisz i boisz się podejść. Hahaha.
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupCO0
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
- fik
- Naczelne Chamidło
No to pochwal się tymi sposobami w końcu, a nie tylko piszesz jakieś ogólniki. Co, wstydzisz się swoich osiągnięć na tym polu? Napisz, ilu pedałów publicznie zbluzgałeś, ilu pobiłeś, ilu skopałeś, ile pieniążków wpłacasz co miesiąc na redwatch, no dalej.rafalzag pisze:I dodam, że nie będę koło tego przechodził obojętnie, tylko będę to na wszystkie możliwe sposoby tępił.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
A co cię to obchodzi? Podnieca cię to?
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
- Bastian
- Sułtan Maroka
Zaraz, on reaguje na pedałów, czy na sikających pod drzewkiem, bo nie jest to dla mnie jasne?Fikander pisze:Napisz, ilu pedałów publicznie zbluzgałeś, ilu pobiłeś, ilu skopałeś, ile pieniążków wpłacasz co miesiąc na redwatch, no dalej.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypraszam sobie, żeby nazioli nazywać padawanamiFikander pisze: młody padawanie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Hahaha ale ty zabawny jesteś. Nic innego nie potrafiłeś wymyślić? Jasne jest to, że zaglądanie do majtek to twój fetysz, bo ciągle o tym wspominasz.Bastian pisze:Zaraz, on reaguje na pedałów, czy na sikających pod drzewkiem, bo nie jest to dla mnie jasne?Fikander pisze:Napisz, ilu pedałów publicznie zbluzgałeś, ilu pobiłeś, ilu skopałeś, ile pieniążków wpłacasz co miesiąc na redwatch, no dalej.
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to wytłumacz mi sens twojego postu powyżej. Szczególnie, co oznaczają w nim słowa "tego" i "to".rafalzag pisze:Dla Twojej informacji - nie, nie robię tego, może Ty masz taki fetysz, ale ode mnie wara.
I dodam, że nie będę koło tego przechodził obojętnie, tylko będę to na wszystkie możliwe sposoby tępił.