Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
SKM S9 - rozkĹad, trasa i obsĹuga linii
Moderator: JacekM
- MeWa
- Cukiereczek
rozkład zakłada zmianę kierunku jazdy większości składów na st. Warszawa Jelonki.eMeLPe pisze:albo przy Wola Parku, albo przy terenach na Burakowskiej...MeWa pisze:Jelonki.
[ Dodano: Nie 28 Lut, 2010 ]
...aczkolwiek być może SKM się jeszcze opóźni, bo remont i trzeba składy odwoływać
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
No i mamy skm do Legionowa Piaski. Rozkład juz jest podany na strone KM http://www.mazowieckie.com.pl/site.php5/getFile/4231
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Śliczny pseudotakt. A podobno po to trzeci tor powstał, by uniezależnić aglo od dalekobieżnych, ech. Ciekawe, jak to się połączy z rozkładem KMów.
[ Dodano: |9 Mar 2010|, 2010 19:08 ]
EDIT: Opierając się na rozkładzie PKP PL, z Legionowa na Gdański mamy:
4: 43
5: 20 42s 58
6: 23 38s 56
7: 09s 54s
8: 24s 35 48
9: 20s
10: 02 40s
Rewelacja! Sukces pełną gębą! Już można zwijać siedemsetki i jechać SKMką na wybory!
[ Dodano: |9 Mar 2010|, 2010 19:08 ]
EDIT: Opierając się na rozkładzie PKP PL, z Legionowa na Gdański mamy:
4: 43
5: 20 42s 58
6: 23 38s 56
7: 09s 54s
8: 24s 35 48
9: 20s
10: 02 40s
Rewelacja! Sukces pełną gębą! Już można zwijać siedemsetki i jechać SKMką na wybory!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Czy mi się wydaje, czy brakuje jednego kursu z Legionowa do Warszawy?
Częstotliwość poraża, ale jeżeli to ma być tylko połowa planowanych pierwotnie kursów, to jednak daje to nadzieję na coś bardziej rozsądnego.
Częstotliwość poraża, ale jeżeli to ma być tylko połowa planowanych pierwotnie kursów, to jednak daje to nadzieję na coś bardziej rozsądnego.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wydaje mi się, że spisałem wszystko. Przypomina to początki S-1.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A tak, kurs 5:58 to kibel standard, a nie miejski.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
"Nie, proszę nie mówić, że szybka, proszę mówić, że kolej miejska! I to nieprawda, że dlatego, że nie będzie szybka!"

-
kebe
- kulikowski
dlaczego rozkład jest na stronie KM a nie ZTM ? Znowu robi się bałagan. BTW jak czy przypadkiem nie pocięto realacji tłuszczańskiej i nasielskiej ?lukasek1 pisze:No i mamy skm do Legionowa Piaski. Rozkład juz jest podany na strone KM http://www.mazowieckie.com.pl/site.php5/getFile/4231
7 9 15 128 136 154 172 175 188 208 504 S-2 S-3 RL R8 N32 N38 N88
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I dlatego, że jest to usługa bezpośrednio na zlecenie ZTM, nie ma rozkładu na stronie tegoż ZTM?
Ktoś chyba wcześnie wstał
.