Dojazd do lotniska w Modlinie
Moderator: JacekM
Rezerwa też się popsula.
Pierwszy dzień w kazdym razie wypadł im FATALNIE. Szkoda że lotnisko nie wyciągneło zadnej nauki z w koncu po to robionych testów. Szkoda że Warbus nawet nie zechcial wcześniej przeprowadzic swoich testów aby sprawdzic czy autobusy dzialają. A co to sie będzie działo pod koniec tygodnia jak w pelni ruszy tam Wizzair? Dobrze że nigdzie na razie stamtąd nie lecę bo na razie lotnisko jest po prostu nieprzygotowane do obsługi pasażerow.
Pierwszy dzień w kazdym razie wypadł im FATALNIE. Szkoda że lotnisko nie wyciągneło zadnej nauki z w koncu po to robionych testów. Szkoda że Warbus nawet nie zechcial wcześniej przeprowadzic swoich testów aby sprawdzic czy autobusy dzialają. A co to sie będzie działo pod koniec tygodnia jak w pelni ruszy tam Wizzair? Dobrze że nigdzie na razie stamtąd nie lecę bo na razie lotnisko jest po prostu nieprzygotowane do obsługi pasażerow.
Zbyt wielki skrót myślowyMichalJ pisze:Jakiej nauki z testów? W czasie testów autobusy też się zepsuły?
Testy były robione słuzbom bezpieczeństwa na bramkach i te wypadły fatalnie, nie wyciągnieto wniosków i dlatego dzisiaj pare osob nie poleciało. Autobusom chyba nie robiono testów i sobie padły
patrzę na to z przerażeniem
, ale lot mam dopiero w październiku więc może się dotrze....
w każdym razie ja za ryzyko jazdy komunikacją dziękuję bardzo - za 67 zł za 5 dób można zostawić auto 3 km od lotniska plus darmowy transfer na nie także jade autem
P.S. a to wszystko jak w końcu doczekałem się S2 z Rembertowa na lotnisko to się wziął Wizzair i przeniósł
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
w każdym razie ja za ryzyko jazdy komunikacją dziękuję bardzo - za 67 zł za 5 dób można zostawić auto 3 km od lotniska plus darmowy transfer na nie także jade autem
P.S. a to wszystko jak w końcu doczekałem się S2 z Rembertowa na lotnisko to się wziął Wizzair i przeniósł
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... start.html
Ważny kawałek
Ważny kawałek
Jeśli ktoś już dotarł do informacji o tym, że na lotnisko można pojechać pociągiem Kolei Mazowieckich z przesiadką do wahadłowego autobusu, niekoniecznie mógł skorzystać z promocyjnego biletu za 12 zł przygotowanego przez tego przewoźnika. - Słyszałam o tej promocji i chciałam kupić taki bilet na Dworcu Centralnym, ale kasjerka mi go nie sprzedała - mówiła jedna z pasażerek konduktorowi, który w wahadłowym autobusie zażądał od niej dopłaty. Stwierdził, że kasjerki innych przewoźników jeszcze nie znają tej oferty, i poradził, by w kasie podpowiadać specjalny kod biletu lotniskowego - to 26.
Tak na marginesie, KM informację o połączeniu lotniskowym powinny póki co podawać na pierwszej stronie, razem ze Słonecznym... Ludzie dalej nie wiedzą, gdzie jechać, jak i czym. A tyle gazety pisały... najwyraźniej tak czytamy te gazety.
Po pierwsze spada sprzedaż i czytelnictwo gazet.przewoz pisze: A tyle gazety pisały... najwyraźniej tak czytamy te gazety.
Po drugie nie każdy musiał się tym kiedyś interesować, bo niekoniecznie zakładał, że będzie go to dotyczyć.
Po trzecie z lotniska będą korzystać nie tylko warszawiacy.
Po czwarte oferta po prostu powinna posiadać swoją stronę - choćby wzorem odlotowego połączenia ZTM. KMy chyba nie widzą potrzeby zarabiania pieniędzy. A szkoda.
I wtedy swoje kroki kierują na stronę internetową lotniska lub przewoźnika kolejowego. W pierwszym przypadku strona jest dramatyczna, a w drugim przypadkowy pasażer jeśli będzie miał szczęście, to dowie się co najwyżej o awarii shuttle busaprzewoz pisze:Ludzie dalej nie wiedzą, gdzie jechać, jak i czym.
Internet to co? TVNW, wyborowa, rzepy i inne cuda o tym również pisały i tam... Ale fakt, lepiej się pewnie czyta plotka czy co tam...person pisze:Po pierwsze spada sprzedaż i czytelnictwo gazet.
Nawet nie wiesz, jak ludzie się ciągle dziwią niektórzy, że KM albo ZTM ma swoją własną stronę z informacjamiperson pisze:I wtedy swoje kroki kierują na stronę internetową lotniska lub przewoźnika kolejowego.