Tolerancja i mniejszości
Moderator: Szeregowy_Równoległy
-
kozioł
Tak robię w tym względzie dużo rzeczy. Jak byłeś na paradzie równości, a domniemywam, że byłeś, to mogłeś zauważyć działania tych co są przeciw. Ja ci się nie muszę tłumaczyć z tego, co robię. Z policji jesteś, czy co?Fikander pisze:A ja chętnie bym zobaczył, jak zamiast szczekać w necie, robisz cokolwiek w imię realizacji swoich postulatów, napinaczu.
A o moją czystość analną się nie martw. Ja tępię pedałów, a ty ich wspierasz, także logiczne jest to, że z twoją dupą jest coś nie tak.
I kończę tym swoją dyskusję z tobą.
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupCO0
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Taaa, logika łysola...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- fik
- Naczelne Chamidło
Źle domniemujesz, to raz.rafalzag pisze:Tak robię w tym względzie dużo rzeczy. Jak byłeś na paradzie równości, a domniemywam, że byłeś, to mogłeś zauważyć działania tych co są przeciw. Ja ci się nie muszę tłumaczyć z tego, co robię. Z policji jesteś, czy co?![]()
Dwa, działania tych, co są przeciw, ograniczały się, jak zawsze, do szczekania.
Trzy, jak się powiedziało A, trzeba powiedzieć B. Jak szumnie rozgłaszasz wszem i wobec, że nie tolerujesz pedalstwa, to się pochwal jakimiś osiągnięciami, uwiarygodnij swoją postawę. Nie robiąc tego wystawiasz się po raz kolejny na śmieszność.
Kretyński tok myślenia(?). Wspieram także prawo ludzi do podróżowania samochodem, co nie znaczy, że mam samochód. Wspieram prawo ludzi do robienia sobie tatuaży, co nie znaczy, że mam tatuaż. Wspieram prawo ludzi do związków z osobami własnej płci, co nie znaczy, że sam w takim jestem.rafalzag pisze:Ja tępię pedałów, a ty ich wspierasz, także logiczne jest to, że z twoją dupą jest coś nie tak.
Patrząc po zdjęciach na gronie, to drugie.inż. Glonojad pisze:O klasyczne podejście mięśniaka. Albo, zgodnie z alternatywną teorią, pryszczulca udającego mięśniaka.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tak, rzeczywiście, zdarzają się grupki moherów i skinoli. Te drugie, co zastanawiające, głównie z młodych samców*, ale widać lubią własne towarzystworafalzag pisze: Tak robię w tym względzie dużo rzeczy. Jak byłeś na paradzie równości, a domniemywam, że byłeś, to mogłeś zauważyć działania tych co są przeciw.
* - nie każdy samiec homo sapiens to od razu mężczyzna
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Lepsza niż wasza. Idźcie, wysmarujcie dupy wazeliną i bawcie się. Powodzenia.
Dzięki kozioł, dobrze myślisz.
Dzięki kozioł, dobrze myślisz.
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
O, istnieje "dobre myślenie" i "złe myślenie". A któż to o braku tolerancji dla tzw. innych poglądów wołał?
I co Ty tak o tym smarowaniu odbytu wazeliną? Jakeś osobiste przeżycia?
I co Ty tak o tym smarowaniu odbytu wazeliną? Jakeś osobiste przeżycia?
Chciałbyś się przekonać?Fikander pisze:Patrząc po zdjęciach na gronie, to drugie.
Twojej mordy nie skomentuję, bo to poprostu będzie to rażąco obniżało poziom forum, ale jak się chcesz przekonać na żywo, co znaczy nauka w combat hosin sul, to zapraszam. Nie to, że ci grożę, tylko uważam, że lekko we mnie nie wierzysz.
No i specjalnie dla glona - mam dziewczynę, którą kocham i chcę z nią spędzić całe swoje życie, ale widocznie wy jesteście takimi cipkami, że potraficie się obracać tylko w środowisku męskim i nie dziwią mnie wasze poglądy.
I to był mój ostatni post w tym temacie. Jak ktoś ma mi coś do powiedzenia, proszę na priv.
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dla ciebie co najwyżej Pana Glonojada.rafalzag pisze: No i specjalnie dla glona
Moje kondolencje dla niej- mam dziewczynę, którą kocham i chcę z nią spełnić całe swoje życie,
Skąd ten wniosek? Jak na razie to Ty przyznajesz się do uczestnictwa w silnie jednopłciowych bojówkach.ale widocznie wy jesteście takimi cipkami, że potraficie się obracać tylko w środowisku męskim
[ Dodano: Nie 27 Lip, 2008 23:08 ]
Nie nie nie, publicznie czynisz zarzuty, to publicznie ich broń.rafalzag pisze: Jak ktoś ma mi coś do powiedzenia, proszę na priv.
-
kozioł
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Z wypowiedzi adoratora. Jak gościa zamkną za występki przeciw konstytucji, która zakazuje dyskryminacji z jakiegokolwiek powodu, to nie będzie jej wesoło. Ale może jej to pasuje, racja.
-
kozioł
Bynajmniej ona może też nie jest tolerancyjna i nie widzę w tym nic nie zwyklego
Teraz nagle wszyscy mają być tolerancyjni...
Można być, pod pewnymi warunkami i bez chamskich zagrań . A takie rzeczy homo wyczyniają.
Nie przyszło komu do głowy, że geje dyskryminują normalne rodziny?
Teraz nagle wszyscy mają być tolerancyjni...
Można być, pod pewnymi warunkami i bez chamskich zagrań . A takie rzeczy homo wyczyniają.
Fik sobie darował gaśnicę z 705, to takie rzeczy tymbardziej.Jak gościa zamkną za występki przeciw konstytucji, która zakazuje dyskryminacji z jakiegokolwiek powodu
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Owszem, Twoja wolność kończy się tam, gdzie się zaczyna cudza. Znasz tę zasadę?
- fik
- Naczelne Chamidło
Na razie to ja cię zaprosiłem do siebie, tylko po raz kolejny schowałeś główkę w piasek. Zapewniam, nie będę się bronił, mogę się poświęcić w imię szczytnego celu. Będziesz mógł rozpowiadać na gronach MW, że spuściłeś wpierdol takiemu jednemu słabszemu od siebie, przewlekle choremu zwolennikowi pedalstwa.rafalzag pisze:Twojej mordy nie skomentuję, bo to poprostu będzie to rażąco obniżało poziom forum, ale jak się chcesz przekonać na żywo, co znaczy nauka w combat hosin sul, to zapraszam. Nie to, że ci grożę, tylko uważam, że lekko we mnie nie wierzysz.
Szczere gratulacje. Ja też. Zdziwiony?rafalzag pisze:mam dziewczynę, którą kocham i chcę z nią spędzić całe swoje życie
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jakiś przykład?kozioł pisze: