Jakież to dosłowne...Bastian pisze:Inna rzecz, że przecież rodzaj siedzeń to duperela
Autobusy testowane w Warszawie
Jak już wspominało tu wiele osób, autobus jest głośny. Jednak może to wiązać się z jego dość długą eksploatacją jako testowca. Ogólnie to bez rewelacji. Teraz czekam na testy U18 Hybrid w wersji z napędem szeregowym.
I jeszcze tekst zasłyszany w hybrydzie z rozmowy dwóch pasażerek. "Pani wyłączy ten telefon bo tu nie wolno rozmawiać przez komórkę bo to jest autobus hybrydowy."
I jeszcze tekst zasłyszany w hybrydzie z rozmowy dwóch pasażerek. "Pani wyłączy ten telefon bo tu nie wolno rozmawiać przez komórkę bo to jest autobus hybrydowy."
Dzisiaj przejechałem się tym solarisem hybrydowym.
Wcale mi nie przeszkadzała praca silnika.
Tylko trochę bez sensu jest umiejscowiony fotelik (jak już musi być), wyświetlacz z tyłu pokazywał o godzinę do przodu. Na minus jest również właściwie brak kabiny. Siedzenia całkiem wygodne, drzwi też dobrze działały. Poza jednym przypadkiem na pętli Konwiktorska, kiedy po zamknięciu drzwi (działał wtedy CG), same się otworzyły i po paru sekundach się zamknęły (dotyczyło to II i III drzwi).
Całkiem fajne jest to, że wszystkie drzwi się inaczej otwierają. Ogólnie nie jest to zły pojazd. 
Jak rusza, to silnik wydaje dźwięk jelczopodobny, ale żeby głośny to nie zauważyłam... Siedzenia w porządku na czas zimowy, jeśli posiadamy grubsze ubraniaPlesim pisze:autobus jest głośny
Jak dla mnie to minusem jest brak przycisków do otwierania drzwi w kabinie kierowcy, wszysko obsługuje sie za pomoca ekranu dotykowego co w naszych warunkach może wróżyć kłopoty.
A poza tym.
Wielkie drzwi przesuwne to fajny bajer, siedzen nie wyprobowywałem ale wygladaja paskudnie, ładne podświetlenie sufitu.
A poza tym.
Wielkie drzwi przesuwne to fajny bajer, siedzen nie wyprobowywałem ale wygladaja paskudnie, ładne podświetlenie sufitu.
On jest na podwyższeniu między I a II drzwiami przy oknie w kierunku jazdy. Zresztą sam zobacz na jednym ze zdjęć na Przegubowcu (dolny lewy róg zdjęcia). http://www.przegubowiec.com/galeria/dis ... t=0&pos=40
Lewy dolny róg.ashir pisze:On jest na podwyższeniu między I a II drzwiami przy oknie w kierunku jazdy. Zresztą sam zobacz na jednym ze zdjęć na Przegubowcu (dolny prawy róg zdjęcia). http://www.przegubowiec.com/galeria/dis ... t=0&pos=40