(!) Tramwajem na Tarchomin
Moderator: Wiliam
Tylko te zjazdy do zajezdni... Tak im żal tych 5 minut?
Spokojnie, część Swingów DUO zjeżdża również z Metra Młociny, tylko chyba ze wstydu tego nie wykazują w rozkładzie (dojazdy wszystkie pięknie jak na dłoni widać).MichalJ pisze:Tylko te zjazdy do zajezdni... Tak im żal tych 5 minut?
Zjazdy innych linii z Młocin na R-4 też nie są ujawniane.ashir pisze:Spokojnie, część Swingów DUO zjeżdża również z Metra Młociny, tylko chyba ze wstydu tego nie wykazują w rozkładzie (dojazdy wszystkie pięknie jak na dłoni widać).
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Ale te zjazdy są płatne czy bardziej to jest jako PT?MisiekK pisze:Zjazdy innych linii z Młocin na R-4 też nie są ujawniane.ashir pisze:Spokojnie, część Swingów DUO zjeżdża również z Metra Młociny, tylko chyba ze wstydu tego nie wykazują w rozkładzie (dojazdy wszystkie pięknie jak na dłoni widać).
TW nie mają niepłatnych zjazdów brygad rozkładowych.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Normalne zjazdy, tak jak i masz wyjazdy (nawet zaznaczone w rozkładzie) z Zajezdni Żoliborz do Metra Młociny.MJ pisze:Ale te zjazdy są płatne czy bardziej to jest jako PT?
Świderska, dzis godzina 7.10. Z dedykacją dla tych co twierdzą, że linia 2 muchy wozi.
Remont mostu nagonił ludzi. Ale na Starych Świdrach przesiadka nie jest już tak upierdliwa rano ZTCW - bo widząc odjeżdżający tramwaj (jak się stoi w autobusie na światłach), wiadomo, że od razu będzie następny...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Ze Świdrów zajeżdżały wagony z obsadzonymi miejscami siedzącymi + kilka osób stojących.Wolfchen pisze:Remont mostu nagonił ludzi. Ale na Starych Świdrach przesiadka nie jest już tak upierdliwa rano ZTCW - bo widząc odjeżdżający tramwaj (jak się stoi w autobusie na światłach), wiadomo, że od razu będzie następny...
Od początku mówiłem, że taka linia ma sens tylko albo bardzo często, albo wcale.
(Ten sam problem będzie z M2ogryzek.)
(Ten sam problem będzie z M2ogryzek.)
Jak w tej chwili wygląda frekwencja w dwójce?
Po południu nawet dobra i nawet ktoś jeździ w przeciwpotoku.MichalJ pisze:Jak w tej chwili wygląda frekwencja w dwójce?
"Ktoś" to jest ile osób w wozie?
A z 10 osób jechało ostatnio na Młociny i to przy częstotliwości 5 minut. Jest progres, kiedyś tramwaj woził po 0-2 osoby. 
No to faktycznie doskonała frekwencja przyjmując, że tramwaj może zabrać circa 200 osób.