Most PĂłĹnocny - propozycje ZTM
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Poza wszystkim jestem ciekaw, o co chodzi z tą Chomiczówką. Akurat nie znam żadnego zetteemowca z nią związanego.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
179 , 192, które dzięki swojej odpowiedniej trasie i atrakcyjnej częstotliwości zapewniają dobry dowóz do metra + 166 195 503 (210 504) na Śródmieście. Na Bielanach jedynymi liniami o przyzwoitej częstotliwości są 17 i 114 (jeśli mówimy o dowozie do metra - w sumie można pod to jeszcze podpiąć 112 i 116).TGM pisze:Ursynów ma po środku metro a po bokach...
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Nie oszukujmy się, poza metrem to komunikacja na Ursynowie jest po prostu zła. Często tam bywam bo rodzinka tam mieszka i szczerze mowiąc to np gocławska komunikacja jest wg mnie duzo, duzo lepsza.Dantte pisze:179 , 192, które dzięki swojej odpowiedniej trasie i atrakcyjnej częstotliwości zapewniają dobry dowóz do metra + 166 195 503 (210 504) na Śródmieście. Na Bielanach jedynymi liniami o przyzwoitej częstotliwości są 17 i 114 (jeśli mówimy o dowozie do metra - w sumie można pod to jeszcze podpiąć 112 i 116).TGM pisze:Ursynów ma po środku metro a po bokach...
Na Ursynowie są pokręcone trasy ktore co chwila ulegają zmianom, linie z nieciekawą częstotliwościa i wszystko to jakos tak bez ładu i skladu.
Linia 121 kursuje z jednego końca na drugi, po drodze przecina metro mniej więcej w połowie między stacjami Młociny i Wawrzyszew. Kursują na niej 4 brygady. Linia 121 kursuje tylko dlatego, że na Chomiczówce mieszka ktoś z ZTM ktora jest znana (tylko nie wiadomo gdzie) i ma duże wpływy w utrzymywaniu tej linii, która jeździ pusta. Linia jest utrzymywana tylko dla paru uczniów i kilku emerytów jeżdżących do szpitala Bielańskiego i są oni skłonni protestować w każdej postaci, by taką tanią taksówkę zostawić.fik pisze:My czekamy na tłumacza...tatra pisze: Czekałem na tą odpowiedż .
- fik
- Naczelne Chamidło
Niby bardziej po polsku - a wciąż bez sensu.SławekM pisze: Linia 121 kursuje z jednego końca na drugi, po drodze przecina metro mniej więcej w połowie między stacjami Młociny i Wawrzyszew. Kursują na niej 4 brygady. Linia 121 kursuje tylko dlatego, że na Chomiczówce mieszka ktoś z ZTM ktora jest znana (tylko nie wiadomo gdzie) i ma duże wpływy w utrzymywaniu tej linii, która jeździ pusta. Linia jest utrzymywana tylko dla paru uczniów i kilku emerytów jeżdżących do szpitala Bielańskiego i są oni skłonni protestować w każdej postaci, by taką tanią taksówkę zostawić.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
A teraz z naszego na polski poprosimy...SławekM pisze: Linia 121 kursuje z jednego końca na drugi, po drodze przecina metro mniej więcej w połowie między stacjami Młociny i Wawrzyszew. Kursują na niej 4 brygady. Linia 121 kursuje tylko dlatego, że na Chomiczówce mieszka ktoś z ZTM ktora jest znana (tylko nie wiadomo gdzie) i ma duże wpływy w utrzymywaniu tej linii, która jeździ pusta. Linia jest utrzymywana tylko dla paru uczniów i kilku emerytów jeżdżących do szpitala Bielańskiego i są oni skłonni protestować w każdej postaci, by taką tanią taksówkę zostawić.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wzmocnij go konkretem, albo się pożegnamy.tatra pisze:temat jak zwykle się rozmywa
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
1) Nadal nie wiem, kto mieszka na Chomiczówce.
2) Już było fafnaście razy o tym, dlaczego - przynajmniej na razie - 114 łączy UKSW z zespołem CONRADA. Na WYRAŹNY wniosek studentów UKSW, dodam.
I EOT (chyba, żeby odpowiedź na pytanie nr 1).
2) Już było fafnaście razy o tym, dlaczego - przynajmniej na razie - 114 łączy UKSW z zespołem CONRADA. Na WYRAŹNY wniosek studentów UKSW, dodam.
I EOT (chyba, żeby odpowiedź na pytanie nr 1).