Proszę??? To pan oblepiacz myśli, że jest właścicielem?Santos pisze:właścicielowi 8218
Estetyka autobusĂłw miejskich
jeżeli krytykujesz obklejenie 8218(czyli można wywnioskować,że krytykujesz gust ludzi związanych z okleiną 8218)za plecami właścicieli tego wozu(którzy nie widzą tej rozmowy)...więc chyba wypada powiedzieć im prosto w twarz co myślisz,bądź poprostu nie pisać tekstów w stylu,że gdy widzę 8218 to się irytujeGość pisze:^ Dokładnie![]()
Santosie, a na czym niby polegać miałaby ta konfrontacja? Pod wpływem rozmowy pan oblepiacz miałby zmienić swój (buraczany imho) gust czy mamy się np. siłować na rękę - kto wygra po tego stronie jest racja? A może solówka? Ale OCB?
- fik
- Naczelne Chamidło
Czemu? Na tej samej zasadzie nie wolno mi mówić, że muzyka Tokio Hotel mi się nie podoba, bo muzycy tego nie widzą? Litości.Santos pisze: jeżeli krytykujesz obklejenie 8218(czyli można wywnioskować,że krytykujesz gust ludzi związanych z okleiną 8218)za plecami właścicieli tego wozu(którzy nie widzą tej rozmowy)...więc chyba wypada powiedzieć im prosto w twarz co myślą,
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No nie, epizod 3 był w porzo, więc na początek będziesz musiał przejśc mnie... wziuuuum....
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
W takim razie w ogóle zawieśmy działalność Forum, bo krytyka bez udziału osób zainteresowanych jest tu na codzień praktykowana. Albo wysyłajmy imienne zaproszenia każdemu kierowcy i in. zainteresowanym. A na zdrowy rozsądek - jeżeli kierowca tego Solarisa czuje się urażony to sam będzie bronił swoich poglądów. Mec. Santos - słowne upomnienie.
15/12/2005-12/7/2019
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
8208 oklejony został dość awangardowo - w pochmurne dni jeszcze można przeboleć, ale w
słoneczne dni (jak dziś) już jest o wiele gorzej, do rzeczy:
- szyby przednie mają zieloną folię i pod nią biały pasek - strawne
- boczna górna szyba ma niezdarte resztki poprzednich oklejeń przykryte zieloną folią z białym paskiem poniżej - gorzej
- boczna szyba nieprzesuwna (za przesuwną) - kierowca postanowił zaślepić lud podziwiający "jego" autobus naklejając folię holograficzną na całą szybę
słoneczne dni (jak dziś) już jest o wiele gorzej, do rzeczy:
- szyby przednie mają zieloną folię i pod nią biały pasek - strawne
- boczna górna szyba ma niezdarte resztki poprzednich oklejeń przykryte zieloną folią z białym paskiem poniżej - gorzej
- boczna szyba nieprzesuwna (za przesuwną) - kierowca postanowił zaślepić lud podziwiający "jego" autobus naklejając folię holograficzną na całą szybę
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11